Като манифестация на подлостта, двуличието и предателството“ определи лидерът на

...
Като манифестация на подлостта, двуличието и предателството“ определи лидерът на
Коментари Харесай

Лидерът на ПП АБВ: Манифестация на подлост, двуличие и предателство е съгласието за формиране на кабинет

Като „ манифестация на подлостта, двуличието и измяната “ дефинира водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков политическите процеси в последната седмица, които доведоха до единодушие за образуване на кабинет.

Пред публицисти в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, той напомни: „ Само преди месец споделих, че проличава една неприлична алчност за власт, която беше показана през вчерашния ден по един доста вулгарен метод “.

Подлост към жителите и митинга против статуквото, лицемерие в другояче безапелационните тези на предизборната акция, и изменничество в демонстрацията на визии за вероятните политически конфигурации иза ръководство, изясни Петков.

По мотив декларираната воля за държавно управление с втория мандат на ПП-ДБ и с ротация на министър-председателя през девет месеца, Румен Петков съобщи, че образуването на държавно управление с неразбираемо бъдеще е проблем на цялото общество.

Според него, посочените цели на държавно управление с втория мандат като конституционна промяна, промени в структурата на прокуратурата и Висшия правосъден съвет, са проява от страна на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС на заинтригуваност от неработеща правосъдна система, която обслужва престъпността.

Сред заложените цели също е да се извърши законодателната стратегия за Шенген и еврозоната, от което проличава неспособността на водещите политически обединения да доведат България до Шенген и еврозоната, сподели Петков. Относно оповестеното желание за ротация на премиерския пост, той предвижда, че това ще докара до края на държавното управление след 9 месеца и ще наложи осъществяването на цялата процедура – връчване на мандати, договаряния, сформиране на кабинет – отначало.

Лидерът на Политическа партия АБВ Румен Петков уточни още, че държавно управление с втория мандат ще ангажира България с войната в Украйна по най-грубия и необмислен метод. По негова информация, страната ни е поела ангажимент за даване на един от комплексите С-300. „ Ако това е по този начин, то би било огромен удар върху националната ни сигурност “, добави той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР