Като лидер на ГЕРБ Борисов агитираше на референдум срещу построяването

...
Като лидер на ГЕРБ Борисов агитираше на референдум срещу построяването
Коментари Харесай

ДБГ иска Борисов да каже подкрепя ли строежа на АЕЦ Белене от Русия

Като водач на ГЕРБ Борисов агитираше на референдум против построяването на атомна централа, в този момент негови министри ни убеждават в противоположното. Крайно време е министър председателят да каже поддържа ли построяването на АЕЦ " Белене " от руснаци с пари от нашите налози.
Това съобщи при откриването на Първото младежко национално заседание на ДБГ Димитър Делчев , ръководител на " Движение България на жителите ".
Необходими са 20 милиарда лв. за построяването на Белене и в случай че тези пари се подсигуряват и след това платят от страната, това може да ни докара до финансов колапс, равняващ се на банкрута на 5 банки като КТБ, сподели още Делчев.
Средата, в която живеем е отровна, освен тъй като 78% от българите дишаме замърсен въздух, а и тъй като не се усеща сигурност, няма доверие в политиците, а демокрацията ни избледнява под натиска на ръководещото болшинство, сподели още той. Целта, която би трябвало да си сложим е сигурна, образована, здрава страна, само че би трябвало да сме обединени, с цел да го реализираме. Ако водачите на другите демократични партии не могат да си подадат ръка, младежите имат силата и могат да работят дружно за по-добра среда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР