Като крещящо определи мълчанието министър-председателят в оставка Бойко Борисов на

...
Като крещящо определи мълчанието министър-председателят в оставка Бойко Борисов на
Коментари Харесай

Борисов: Искат от ГЕРБ да свърши мръсната работа на Радев

Като " крещящо " дефинира мълчанието министър-председателят в оставка Бойко Борисов на президента Румен Радев, водача на " ИТН " Слави Трифонов и съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов по отношение на наложените съветски наказания по отношение на ръководители на Европейски Съюз.

,,Вчера беше тъжна събота. Европейска комисия, Европейски Съюз и Екологичен потенциал съгласуваха една декларация, част от която бяхме и ние, с което изразихме цялата си поддръжка към президента на Екологичен потенциал Сасоли, към зам.-председателя на Европейска комисия Вера Юрова за глобите, които им бяха наложени от Руската федерация, свързани с правата на индивида. На фона на всичко това е крещящо към този момент мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Още нямат реакция, другояче се изричат. За Корнелия и другите да не говорим'', уточни Борисов.

Борисов направи изявлението си по време онлайн включване във Facebook от Семинарията в София, където изрично акцентира, че ГЕРБ няма да прави коалиция с Българска социалистическа партия по никакъв метод.

На Конгрес имаме решение, че ГЕРБ коалиция с Българска социалистическа партия няма да прави, тъй че уважаемата Нинова да не ни вкарва в послание и изразителност, като знае, че е невероятно да се прави коалиция с нас, съобщи той.

Вече месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, с цел да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев. Да има лична ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите. Хем са ни уволнили, хем споделят, че Борисов продължава да ръководи. Е, това към този момент е безочливост! Прости им Господи, те не знаят какво вършат, добави още министър председателят в оставка.

Накрая той съобщи, че е доста удовлетворен от ремонтните действия в Семинарията и посочи, че " единствено това да са създали по време на мандата, отново ще е удовлетворен ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР