Като каква се възприемате в живота – властна кралица, очарователна

...
Като каква се възприемате в живота – властна кралица, очарователна
Коментари Харесай

Визуален тест: Изберете обувки и разберете като каква се чувствате в момента – властна кралица, очарователна принцеса или слугиня

Като каква се възприемате в живота – властна кралица, очарователна принцеса или слугиня? Определете моментното си положение на духа с този образен тест.

Всичко, което би трябвало да извършите е да си изберете чифт обувки – разглеждайте ги в продължение на 5 секунди и решете кой ви харесва най-вече.

 Визуален тест - властна кралица очарователна принцеса или слугиня

Отговори на теста

Бежови обувки

Можете да се поздравите, тъй като в живота си се чувствате като същинска кралица. Свикнали сте с обстоятелството, че мъжете ви се подчиняват категорично и извършват всичките ви прищявки. Обичате да приемате скъпи дарове и да посещавате изискани места. Харесва ви да бъдете глезена, да ви се обръща по-голямо внимание, в сравнение с другите, както и обожавате постоянно да сте в центъра на вниманието. В този случай е хубаво да се ориентирате към богат мъж, който ще задоволява всички ваши стремежи.

Бежови обувки

Независимо от възрастта си, вие се чувствате като постоянно млада принцеса. Вашата доверчивост и хубост очароват мъжете, които са към вас. Във връзката предпочитате да дадете водещата роля на мъжа, само че това не ви пречи да манипулирате съвършено своя „ рицар “ и да получите всичко, което желаете от него!

Но внимавайте, тъй като не всички мъже харесват облика на постоянно младата принцеса, изключително когато става дума за дами в зрелост. Както се споделя, за всичко си има време, тъй че не мислите ли, че е извънредно време да се превъплътите  в „ кралица “? Ще ви отива.

Черни обувки

Вие сте възпитани по подобен метод, че предпочитате да се подчинявате изцяло на обичания си мъж. В очите на доста представители на мощния пол вие сте идеалната брачна половинка, тъй като се грижите за дома и децата си, даже и когато е в ущърб на вашите стремежи.

Можете да бъдете поздравени за такава всеотдайност, само че рано или късно би трябвало да промените тактиката, тъй като има заплаха да стартират да ви одобряват като даденост. Опитайте се да не забравяте за личните си потребности и стремежи, с цел да поддържате самочувствието си на вярното равнище.

Както можете да видите, всяко положение на мозъка има своите достолепия и дефекти. То може да бъде променено във всеки един миг, тъй че, след време пробвайте още веднъж да се позабавлявате с този тест. Може би ще харесате различен цвят обувки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР