Като изключим трагичния развод с принцеса Даяна и аферата с

...
Като изключим трагичния развод с принцеса Даяна и аферата с
Коментари Харесай

Певица със скандална изповед за принц Чарлз: Той съсипа живота ми

Като изключим трагичния бракоразвод с принцеса Даяна и аферата с Камила Паркър Боулс, която през днешния ден е бъдеща кралица на Англия, името на принц Чарлз не е било забъркано в пикантни истории през десетилетията. Днес обаче научихме за една в действителност шокираща изповед от певицата Шийла Фъргюсън, която в миналото е била обичаната изпълнителка на кралския правоприемник, написа woman.bg.

Повод за запознанството посред им бил 30-ият рожден ден на Чарлз, за който Шийла го е поздравила с ария, изпълнена персонално от нея. И от тази нощ тя се трансформира в негова фаворитка. През всички тези години двамата резервират другарство, само че очевидно посред им е имало и освен това. Или най-малко по този начин наподобява от смразяващите думи, с които Шийла разказва връзките им: " Чарлз унищожи любовния ми живот и нямам нищо срещу да му го кажа в лицето идващия път, когато се забележим. Напълно унищожи половия ми живот. Мъжете бягаха от мен поради него! ".

Но в действителност, въпреки и по думите ѝ да наподобява по този начин като че ли сред нея и принца е имало нещо по-специално, истината е, че не се е случило нищо в любовен проект. Прекаленото утвърждение на Чарлз и обстоятелството, че Шийла е обичаната му певица просто изпълвала мъжете със боязън и те изрично не смеели да се сближат с нея. " Никой не искаше да поддържа връзка с мен. Дори и когато отивах при някой мъж, той се отдръпваше от мен и споделяше, че не може да допре любимката на принц Чарлз. Струваше ми се изцяло невероятно да намеря човек, с който да споделя живота си. ", оплаква се певицата и разяснява, че прибегнала и до онлайн запознанствата, само че и по този метод не можела да открие любовта.

Разбира се, през годините са се носели доста клюки, че Шийла и Чарлз имат връзка, само че тази информация не е била доказана в никакъв случай. А по думите ѝ, двамата имат доста мощно другарство и нищо повече, само че защото той постоянно е изразявал възхищението си към нея обществено и не е криел какъв брой доста харесва гения ѝ, любовният ѝ живот се е сринал. Защото мъжете изпитват боязън от това да се влюбят в обичаната певица на принц Чарлз. Но в края на 70-те Шийла най-сетне вижда лъч светлина в края на тунела и среща бъдещия си брачен партньор - предприемача Крис Робинсън. Двамата се женят през 1980 година и стават родители на близначките Алиша и Александрия. За страдание обаче и тази обич завършва с бракоразвод през 2004 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР