Като група ГЕРБ-СДС не е обещавала на Борис Бонев да

...
Като група ГЕРБ-СДС не е обещавала на Борис Бонев да
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ГЕРБ не са обещавали на Борис Бонев да е председател, но явно Терзиев е

Като група ГЕРБ-СДС не е обещавала на Борис Бонев да бъде ръководител на СОС, съобщи общинският консултант Георги Георгиев.

„ Това му е заречен Терзиев, като в подмяна Бонев го поддържа за кмет “, добави той.

Георгиев разяснява, че блокирането на цяла София и на СОС, до момента в който ПП-ДБ „ не си разплатят политическите сметки “, е несериозно. Те са първата и най-голяма група в СОС и носят ясно отговорност за болшинство, сподели Георгиев. Според него е притеснително, че преди да бъдат изпратени поканите до партиите, са водени диалози от Васил Терзиев с Корнелия Нинова.

Общинскит консултант от ГЕРБ Антон Хекимян разяснява пред публицисти, че още през цялото време са декларирали своята позиция и тя е да не поддържат Борис Бонев.

„ Всеки би трябвало да знае, че който сее ветрове, жъне стихии. Ще обсъдим дали изобщо да вървим на среща с тях, само че търсенето на политики е едно, а търсенето на ръководител на Общинския съвет е нещо радикално друго “, добави той.

Според него не е имало полемики за това за какво би трябвало да се поддържа Борис Бонев за ръководител на СОС. Много ми е забавно кой ще изпрати поканата за диалозите - Терзиев или Бонев, сподели Хекимян. Той уточни, че когато избираш ръководител на СОС, в действителност заявяваш кое ще е новото болшинство. Ние ясно казахме, че няма да подкрепим Борис Бонев, акцентира Хекимян.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР