Като година на тежко разделение и политическо противопоставяне определи 2022-а

...
Като година на тежко разделение и политическо противопоставяне определи 2022-а
Коментари Харесай

Плевнелиев: В основата на ПП е вградено противопоставяне на ГЕРБ

Като година на тежко разделяне и политическо опълчване дефинира 2022-а президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев в изявление за Българска национална телевизия. Според него страната ни е изглеждала като " мрачен балкански индивид " и " бананова република ". По думите на Плевнелиев е липсвала воля за решение на политическата рецесия.

Ударихме се в стена от липса на обикновена логичност. Еманация на всичко това бяха " Продължаваме промяната " (ПП), уточни Плевнелиев, като добави, че в основата на партията на Кирил Петков и Асен Василев е вградено опълчване на ГЕРБ. Това е повода, съгласно него, да няма резултат от договарянията. 

Бяхме подготвени да предложим всичко. Ако Политическа партия желаеха министър председател, можеха да го имат, в случай че Политическа партия желаеха, можеше да има и правосъдна промяна, уточни Плевнелиев.

По думите му президентът Румен Радев би трябвало да изиска опрощение от народа за лансирането на Политическа партия. Очевидно той не е направил вярната преценка. Не отива на държавен глава да употребява думата " шмекерия ", уточни Плевнелиев.

Според него с конституционна промяна би трябвало да се отстрани институтът на служебното държавно управление. 

Трябва да намерим единение по три неща: еврозоната и Шенген; стратегически инвестиции; положителното име на страната, уточни Росен Плевнелиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР