Като главен секретар съм идвал тук, идвал съм когато беше

...
Като главен секретар съм идвал тук, идвал съм когато беше
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Ихтиман: Няма да позволя да стрелят по физиономията ми с пистолет, както вчера са направили в Благоевград и това да го гледат децата ми. Ще ви гоня до дупка! Няма да ви подкрепим за никаква съдебна реформа!

Като основен секретар съм идвал тук, идвал съм когато беше наводнението. Помните ли, че България беше маркирана с черепчета на картите поради нападенията против задграничните коли.  Това съобщи на среща с жители, симпатизанти и членове на ГЕРБ в Ихтиман водачът на партията Бойко Борисов. 
 
Днес 50 000 автомобила по Автомагистрала " Тракия " минават - и няма нито един ограбен. 20 млн. има инвестиции единствено тук. От какво да ни е неловко? Преди 3 години бяхме за образец за справяне с незаконната миграция. Британският министър председател пристигна тук, два дни стоя  - Дейвид Камерън. Председател на Европейска комисия пристигна, Орбан пристигна и сподели: " Вие сте по-добри ". Най-добрите гранични кораби има България. Пращахме нашите, 220 тонните кораби на учения и бяха най-хубавите в Гърция. И по тази причина командирът на корабите го направихме шеф на " Гранична полиция ". А в този момент, в случай че спре някой микробус да зарежда и незабавно се разбягват 30-40 незаконни мигранти. За всяко нещо съм съгласувал с президента Ердоган тогава. И мигранти няма. А в този момент, две години какво ли не чухме, посочи бившит министър-председател.  
 Бойко Борисов в Ихтиман Бойко Борисов в Ихтиман Източник: Скрийншот/Facebook
Това, което усещате - по тази причина са ни претъпкани на всички места залите - аз единствено ще си разреша да изтъквам за уважаемите медии. Ето какво написа Евростат, споделя ни, че инфлацията в България е повишена 4 пъти по отношение на 2021 година Това начи, че всички сте обеднели с толкоз. Тотално обедняване, акцентира водачът на ГЕРБ. 
И това ви го скроиха тези хора, подкрепени извън. Защото България беше станала фактор на Балканите. Всички събиитя се организираха в София. Не в Атина, не в Белград, не в Анкара - в София. Варна беше станал град, който всички знаехе. Идваше Макрон, идваше Ердоган, идваше Биби Натаняху. Сега няма никой. Знаете ли какво е да се извоюва да си водач на " Берлинския развой "? Как се довеждат президент на Франция, президент на Турция, министър председател на Германия? И на фона на това Хаджигенов ще ми дава оценка - който няма нито едно извоювано дело, възмутено съобщи някогашният министър председател. 
 
 Залата в Ихтиман Залата в Ихтиман Източник: Скрийншот/Facebook
Какво се случи с тази България? Защо ни го взеха това. Цялата верига на доставки минава през Гърция и Турция - газ през Гърция, зърно от Украйна през Турция. Това всичко щеше да се прави от София. Кой изиска България да удари дъното на Балканите и в Европа?
В София направихме над 60 км метро, в Белград още няма. 4 пъти Евростат споделя, че се е нараснала инфлацията, парите ги няма, парите изчезнаха. Инфлацията изяде покачването на заплатите. Този, който направи държавно управление, по-късно ще би трябвало ей там, на моста ан Ихтиман, след това да се хвърли. ОБраха ви джобовете по най-елементарен метод. С вашето търпеливо безмълвие, ядосано сподели Борисов. Асен Василев даже заплашваше младежите от ГЕРБ с 5 година затвор, че вдигнали цените на горивата. Трябва да ви кажа, че тази толерантност на ГЕРБ ме изнервя и мен, съобщи Борисов. 
Говореха, че 8 милиарда краде ГЕРБ - къде са тези милиарди в този момент, като не управляваме 2 година Призовавам президента да извади данните за действителното положение на страната. И тогава като стане ясна цялата картина и ще спрем акцията - всичко ще е ясно, добави Борисов. 
15 милиарда лв. ги няма в бюджета и в случай че по този начин продължаваме ще би трябвало да пристигна МВФ и да наложи това, което българските политици не желаят да създадат. 
Вие помните ли по какъв начин се подиграваха като говорех, че трупаме мазнинка. Издържахме гръцката рецесия, издържахме коронавирус рецесията - поради тази наша политика да не се вършат дефицити, добави водачът на ГЕРБ. 
ПП-ДБ трябваше да имат през днешния ден 28,8 през днешния ден при сумиране на резултатите им отпреди. А те съгласно последното проучване на Галъп имат 27,2 - т.е. падат. Всички пазарим, вижидаме в магазините какво ни направиха - от страна производител ни направиха по този начин, че това, коетопроизвеждаме да е по-скъпо. Сиренето в Съединени американски щати е по-евтино от тук, възмути се Борисов. 
Добре, че най-малко цената на тока успяхме да запазим с решение на Народното събрание. В момента те падат, ние качваме - освен ще ги наваксамо, само че и в случай че президентът чуе молбата ни да с еразпореди на служебното държавно управление да извади числата, ще видите, че парите ги намя. Става единствено с повдигане на налози, само че единствената ни конкурентна дарба в Европа е плоския налог. И като добавите едно нарастване на разноските в обществената сфера - тъй като добре звучи. Но с тези задължения, които теглиха през тези 2 година загробиха децата, които ще ги заплащат. А те това направиха, подлъгват огромни групи от хора и нещата отидоха там,където са през днешния ден. Като видите числата, ще разберете, че са ужасяващи. И тогава да забележим тези икономисти, платени от тях по какъв начин ще обяснят тези цифри, разяснява Борисов. 
 
Вчера са ми извадили монумент в Благоевград - това ли ви е правосъдната ви промяна? При това състояние няма да ви подкрепим за никаква правосъдна промяна. Те насъскват българите да се Няма да разреша да стрелят по физиономията ми с револвер и това да го гледат децата ми. Ще ви пъдя до дупка. Пред европейските посланици ще имам среща, това ще им кажа и на тях. Никаква поддръжка за правосъдна промяна, ядосано съобщи Борисов. 
 

 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР