Като е станала грешка, пак сме тук и пак отговаряме.

...
Като е станала грешка, пак сме тук и пак отговаряме.
Коментари Харесай

Пламен Узунов е най-чистият човек на президента - в кавички, уточни Борисов

" Като е станала неточност, отново сме тук и отново отговаряме. Пред кой съм се скрил аз? Кога съм се скрил? ". С тези думи министър председателят Бойко Борисов разяснява абсурда към есемесите сред предприемача Пламен Бобоков и съветника на президента по правните въпроси Пламен Узунов, оповестява bTV.

Коментара си той направи на мястото на случая в тунел " Железница ".

Той посочи, че има работа, която прави и която не е правена и няма доста години по-късно да се прави. Министър-председателят посъветва тези, които нямат работа, да не разясняват.
 Обвиненията за търговия с въздействие са безпочвени, безапелационен Пламен Узунов
Обвиненията за търговия с въздействие са безпочвени, безапелационен Пламен Узунов

Според него се цели да се навреди на презиндета, а той бил средството

" Те към този момент толкоз са заседнали в тресавището. Те към този момент в никакъв случай не могат да приказват нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за интервенция в работата на обособените управляващи ", безапелационен бе Борисов.

По негови думи Пламен Узунов бил не какъв да е консултант на президента. Това му е най-чистият човек в кавички , означи министър председателят.

Острите реплики на Борисов са във връзка изявлението на президента Румен Радев по-рано през днешния ден, че държавното обвиняване се обрисува като политически състезател и дава звук за тъпчене на закона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР