„Като дясна партия, е странно водещите лица на ГЕРБ да

...
„Като дясна партия, е странно водещите лица на ГЕРБ да
Коментари Харесай

Стойнев: Лицата на ГЕРБ плюят БКП, която ги е хранила

„ Като дясна партия, е необичайно водещите лица на ГЕРБ да са били членове на Българска комунистическа партия, партията, която ви е хранила и която в този момент плюете “, сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев от парламентарната естрада.

Той цитира имената на: Константин Попов, Пламен Манушев, Пламен Нунев, Емил Христов – членове на Българска комунистическа партия, Владимир Тошев – член на Българска комунистическа партия, Цветан Цветанов – наследник на водача на Григор Шопов, госпожа Цецка Цачева –член на Българска комунистическа партия, Данаил Кирилов- общински консултант от Българска социалистическа партия.

„ Няма да се спирам на метода, по който Антон Тодоров разказва фамилията на Лиляна Павлова. „ Перлата в короната “, както Тома Биков назовава премиера Борисов, напуща Министерство на вътрешните работи, с цел да остане член на партията “, напомни Стойнев.

Той бе безапелационен, че не може на трибуната да излиза депутат, който е оказвал напън да се спре репортаж за митничар, който е трябвало да бъде назначен и да раздава морални присъди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР