Като две капки вода“ този понеделник започна с истинска новина.

...
Като две капки вода“ този понеделник започна с истинска новина.
Коментари Харесай

Панайот Панайотов покори Капките

„ Като две капки вода “ този понеделник стартира с същинска вест. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро оповестиха, че последният лайв на дванадесети сезон ще е в действителност величествен. „ Като две капки вода: ФИНАЛЪТ “ ще напусне студиото в Горубляне и ще се реалокира за едно невиждано събитие пред повече от 10 000 души в най-голямата зала в страната „ Арена София “ на 13-и май. Билетите към този момент са в продажба, а феновете на предаването ще могат да проследят огромния край, както в „ Арена София “, по този начин и онлайн в ефира на Нова тв.

След същинска оспорвана борба и ужасно пресъздадени осем облика нощес, до първото място за първи път доближи Панайот Панайотов.  Той излезе от асансьора като легендата на италианската сцена Ал Бано и покори феновете на NOVA с осъществяване на „ Angeli ”. “Искам да ви поздравя, познавам персонално Ал Бано и считам, че направихте страховит облик ”, очарован бе Димитър Ковачев – Фънки.

Началото на петия епизод на шоуто сложи двукратният победител Владимир Зомбори в кожените облекла на Дейвид Ковърдейл. „ Страхотно пеене, беше хванал даже дрезгавината на гласа му “, разяснява Любо Киров. Веднага след него на сцената се появи и носителката на първото място от предишния понеделник – Мария. Този път тя бе американската певица от 80-те Белинда Карлайл. „ Влязла си в ролята на Белинда. Много ми хареса смелостта, с която нападна модулацията “, сподели Фънки след осъществяването. Джулиана Гани облече ексцентричния костюм на Мила Роберт и пресъздаде шлагера й „ Покемон “. „ Ти си толкоз надарена! Справи се ужасно с облика на Мила Роберт – с цялото осъществяване, хвалба, танци “, впечатлена бе Хилда Казасян.

Християна Лоизу направи същинско шоу под прожекторите на „ Като две капки вода “ като иконата на 80-те Джими Съмървил с шлагера му „ You Make Me Feel ”. “Изпя ужасно песента, гримът ти също е впечатляващ – страховит облик “, похвали я Веселин Маринов. Иво Аръков влезе в ролята на испанския секссимвол Енрике Иглесиас и плени всички с „ Bailamos ”. “Това беше най-хубаво ти преобразяване до момента “, безапелационна бе Хилда Казасян. Наско от Б.Т.Р. продължи с диско звученето на вечерта като един от най-известните реализатори през 80-те – Рик Астли. „ Образът ти беше едно към едно с оригинала. Браво “, впечатлен от имитацията бе Любо Киров. Финалът на вечерта сложи Елена Атанасова, която изправи публиката в студиото на крайници в облика на непрежалимата Паша Христова. Актрисата трогна всички с „ Повей, полъх “, а Веселин Маринов показа: „ Чувството, с което изпя песента, беше неповторимо. Ти пресъздаде историята на тази ария – благодаря “.

Следващият понеделник (25 март) в 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят новите облици, в които осемте звездни участници ще влязат. Бутонът на шанса отреди Християна да бъде Преслава, Мария да извърши Елвира Георгиева, Владо Зомбори ще би трябвало да имитира Кейти Пери, Елена Атанасова ще пее като Джим Кери, Джулиана Гани ще бъде Рики Мартин, Иво Аръков ще влезе в света на Елвис Пресли, Наско от Б.Т.Р. ще би трябвало да танцува и пее като Панайот Панайотов, а самият той ще излезе като Ед Шийрън. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР