Като две капки вода се радва на значителен зрителски интерес,

...
Като две капки вода се радва на значителен зрителски интерес,
Коментари Харесай

Огромна драма тресе Капките! Папи Ханс изпадна в депресия

" Като две капки вода " се радва на забележителен зрителски интерес, а изненадите в шоуто са доста. Първоначалните упования на почитателите на предаването се разрушиха като транспортен съд в айсберг. Оказа се, че посочените за сигурни фаворите се изложиха, а други, от които въобще не чакахме, се оправят все по-убедително. 

Тази година продуцентите заложиха на напълно професионални артисти в подбора на участници. Изключение прави писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, който от известно време се мъчи да пробие и на музикалната сцена. Уви, в шоуто се излага и е в дъното на класирането, което го озлобило към сътрудниците. 

Още по време на присъединяване си във " ВИП Брадър " той показа, че има огромно предпочитание да взе участие в имитаторското шоу. Наши източници издадоха, че напористият юноша е опитвал всевъзможни способи да се добере до мечтания контракт в най-позитивното шоу у нас. На предварителните диалози Папи се изхърлил малко допълнително и съумял да убеди всички, че е най-подходящият участник за " Капките ". 

Още с оповестяването на участниците почитателите показаха мнение, че Папи Ханс е с най-сериозни шансове за победа и ще разбие на пух и прахуляк всичките си сътрудници от музикалната колегия. Още с първия си облик, този на Миро, се надъхал съществено, че няма еднакъв. По време на първия лайф обаче го видяхме да се излага по жесток метод, а журито не стопира да реже крилата на безграничното му самочувствие.

Това извънредно доста депресирало писателя, който до този миг се мислел за популярен подражател. Папи не може да си откри място, че е в дъното на класирането и че след всеки облик нещата стават все по-зле и минават в рубрика " подигравка ". А Папи е участникът, който най-вече репетира и влага най-вече старания за крайния резултат. 

Музикалният и актьорският му гений обаче отстъстват и това ясно проличава при присъединяване му в най-гледаното тв шоу. Започва да губи и от феновете си, които са извънредно отчаяние, че толкоз време са били заблуждавани, че той е артист.

Изненадата в шоуто е Мария Илиева, която излезе от личната си кожа и с всеки облик съумява да разчувства и преобърне визията за себе си. Тита и Стефан Илчев са другите участници, на които имитациите са им в кръвта и несъмнено заслужават да бъдат на тази сцена. На Дичо му е извънредно мъчно да избяга от себе си и при всеки облик си проличава неговата неподражаема бленда. Актьорската игра също не му се получава изключително добре.

Мария Илиева е посочена за сугурен победител в шоуто. Тя завоюва благосклонностите на феновете с блестящото преобразяване на Софи Маринова и една от нейните емблематични песни от близкото минало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР