Като две капки вода“ безспорно е едно то най-гледаните и

...
Като две капки вода“ безспорно е едно то най-гледаните и
Коментари Харесай

Мощен бунт срещу „Капките“, ето защо зрителите са повече от бесни

„ Като две капки вода “ несъмнено е едно то най-гледаните и забавни излъчвания в родния ефир. Не инцидентно сега върви седмия сезон на шоуто. Но сякаш към този момент нещата се забатачват, повтарят се един и същи песни и смехории, което не остана неусетно от феновете. Масово хората недоволстват от еднообразието, което им оферират продуцентите на шоуто.
Зрителите на „ Капките “ са на мнение, че към този момент седем сезона им се предлага еднакъв репертоар, сменят се единствено участниците. Имитираните облици обаче не стопират да се повтарят. „ Нови песни и настоящи реализатори да се падат! Бг музиката не е единствено Тита, Дара и Гери-Никол – има също и други, а попфолка не е единствено Софи Маринова, Сашо Роман и Милко Калайджиев! Световните реализатори, младата публика не ги познава! Дайте нещо по-актуално и рейтингът ще доближи нови висоти “, гласи един от мненията в формалната страница на шоуто.

„ Добавете нови, свежи и съвременни песни! Губите аудиторията и предаването става все по-тъпо с тези изтъркани облици “, написа различен безжалостен обожател на имитаторското шоу. На всички им е ясно, че „ бутонът на шанса “ е за парлама и какво ще имитират участниците се избира авансово, според техните персонални желания и рекомендации на музикалните педагози на шоуто. Все отново фенът желае да гледа разнообразни облици. Те показват Мадона като изпълнителят, който най-вече им е втръснал да гледат на сцената на „ Капките “.
Наш кореспондент се разрови из архивите на всичките седем сезона и откри много повторения освен на реализатори, само че даже и на песни. Брилянтното преобразяване на Стефан Илчев в Модърн Токинг и тяхната „ Cheri, cheri lady “ не е нещо ново за сцената на шоуто. През 2015 година същото парче показаха Мария Игнатова и Румен Угрински.

През 2014 година актрисата Стефания Колева влезе в кожата на Петя Буюклиева и техния шлагер „ Жена на всички времена “,. Две години по-късно видяхме същия облик от младата певица Михаела Маринова.Еднаквите облици очевидно икономисват от бюджета, защото не се постанова да се шият нови костюми или пък да се вършат перуки. Използват се старите и това най-ясно проличава при тези две фалшификати. Със същата реплика в шоуто се показа и Иво Танев.
Два пъти е имитирана и „ К’во не чу “ на Дара. И до момента в който през 2016 година тази ария бе настояща и Коцето Калки изтегли късата съчка с имитацията й, то към днешна дата имитацията на Папи Ханс към въпросното парче беше излишно, защото никой не си я спомня и не е оставила кой знае какъв отпечатък като огромен шлагер. Има къде-къде по-модерни и забавни части, които биха провокирали доста по-голям интерес. Но да кажем, че пък издирван резултат е близостта на поета с Дара и това, че бяха гаджета до неотдавна.

От родните звезди Лили Иванова е може би с най-вече фалшификати и всеки се натиска да бъде най-малко за малко огромната ни звезда. Най-малкото, че нейните песни нямат остаряване и това ще им генерира поток от позитивен избор. Като Лили на сцената видяхме Славин Славчев, Преслава, Жана Бергендорф, Джулия Бочева, Къци Вапцаров, Деян Донков, Азис, Люси Дяковска. Като Ваня Костова пък видяхме Десислава, Златка Райкова и Герасим Георгиев – Геро.
Мадона е имитирана във всеки сезон, от време на време по повече от един път. В нейните обувки са влезнали Стефан Илчев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Златка Райкова, Маргарита Хранова, Милена Маркова – Маца, Деси Бакърджиева и така нататък
Старите шлагери на Шер също са неизменима част от шоуто. В нейната кожа съумяха усшено или не се превъплътиха Диана Любенова, Алексей Кожухаров, Филип Аврамов, Милена Маркова – Маца, Десислава, Софи Маринова и София Джамджиева. Бритни Спиърс също не един път излиза на сцената на „ Капките “, имитирана от Константин, Калин Врачански, Миро, София Джамджиева.

Много рядко през сезоните е имало някое настоящо парче, което да вкара глътка пресен въздух. Една зрителка пък насочи предложение към продуцента Маги Халваджиян: „ Направете седмица вместо „ бутона на шанса “, песните за всеки участник да се дефинира от анкета измежду феновете. Нека ние определим кой каква ария да пее (само за един лайв), по този начин ще дадем опция, да вземем за пример на Стефан, да изпее една в действителност „ мъжка “ ария, а освен женски фалшификати (заради което е непрекъснато ощетен от журито). Докажете, че нищо не е нагласено и няма Мария да победи на финала, каквито са и догатките на фена “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР