Като две капки вода – така се появиха на няколко

...
Като две капки вода – така се появиха на няколко
Коментари Харесай

Какво е общото между жената и дъщерята на президента

Като две капки вода – по този начин се появиха на няколко събития брачната половинка на президента Румен Радев – Десислава, и доведената й щерка Дарина.

Красивата тийнейджърка се появи в рокля, носена преди този момент на всемирски прояви от самата първа дама, видяха столичани.

Дарина се появи със остарялата рокля на мащехата си на молитвата на Негово Светейшество папа Франциск в столицата. Черната рокля с разкроена пола, бели маншети на ръкавите и бяла панделка бяха отличителният тоалет на личната й мащеха, само че на събитие няколко месеца по-рано, писа „ България Днес “.

Смаяните от съвпадението очевидци на идентичните тоалети незабавно заподозряха, че брачната половинка на президента е дала на Дарина личната си рокля, защото тийнейджърката не разполага с публични тоалети за сходни събития.

Причината е, че Дарина не харесва префърцунените тоалети и публични рокли и даже откакто баща й пое кормилото на страната, младата актриса продължи да пътува в автобус 72 и да носи кецове, тениски и дънки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР