Като човек отблизо запознат с привилегиите, които руската държава предостави

...
Като човек отблизо запознат с привилегиите, които руската държава предостави
Коментари Харесай

Илиян Василев: Волен Сидеров ще свали правителството, Москва даде заповед

Като човек от близко осведомен с привилегиите, които съветската страна даде на Руската православна черква, в това число правото за безмитен импорт освен това освен на цигари, само че и на акцизни и стратегически артикули - канал, който се използваше в това число и от съветската проведена престъпност и съветските специфични служби, мога да потвърдя, че думите на Валери Симеонов не съставляват никаква вест или изключително изобретение. Това по фактологията.
В тези покупко-продажби има толкоз отбрана на Вярата, колкото в съществуването на Бреге часовник на ръката на Негово Светейшество.
Друг въпрос е дали Валери Симеонов трябваше да влиза в бруталния звук на Патриарх Кирил. Вероятно е желал да отбрани достойнството на българския президент, който самичък се е скрил в миша дупка и към този момент пет дни по какъв начин мълчи героичен на Дондуков 1.
В този тип Патриотичния фронт няма по какъв начин да остане цялостен - Сидеров ще смъкна държавното управление, дружно с Каракачанов. Обърнете внимание по какъв начин реагират медиите на Пеевски - тотална отбрана на Сидеров. Ето тук е разковничето. Докато Пеевски има потребност от Борисов - Сидеров ще мълчи и поддържа, тъй като получава такива пари от Пеевски, които може единствено да сънува, в случай че падне от власт.
Но Москва има потребност от дестабилизация на България, заради "недопустимата " и роля по евроатлантизацията на Западните Балкани, до момента в който Кремъл държи да ги дестабилизира и употребява като собствен коз в играта с НАТО и Европейски Съюз. Много от интервенциите на съветското разузнаване се организират от базата в София.
Проблемът обаче остава - българският президент мълчи и се спотайва. Нямало стенограма от срещата с Патриарх Кирил!? Това е парадокс, още повече по самопризнание на съветската страна е имало и аудио и видеозапис. Отчаянието е взело връх тъй като няма по какъв начин при тази експанзия на съветския патриарх да се потвърди, че Радев е защитил достойнството и достойноството на страната си. А това ще му срине рейтинга, на който разчитат и в Българска социалистическа партия и в Москва.
Винаги съм се чудел къде изчезва мъжеството на българските политици при среща с съветската настъпателност?
Оставането на Сидеров в ръководството е огромното оскърбление на българската нация. Изолацията му, негова и на неговите почитатели, е наложителна от позиция на националната сигурност. По силата на присъединяване си в ръководството на страната той има достъп до държавни секрети, сензитивна информация и опция да въздейства върху основни решения, които касаят националната сигурност.
Не Валери Симеонов, а Сидеров дължи опрощение към българската нация за държанието си, което уронва националното достолепие. Думите на Патриарх Кирил за българските държавници, които не можели да приказват без листче, излизат отвън всевъзможни мислими и немислими рамки освен на протокола, само че и на обикновеното образование.
Участието на Сидеров във властта е стратегически риск, той като е потвърдил първичната отдаденост на непознат интерес.

Илиян Василев
Steemet
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР