Като част от програмата за специални заявки на Porsche беше

...
Като част от програмата за специални заявки на Porsche беше
Коментари Харесай

Porsche Taycan Turbo S се превърна в произведение на изкуството - видео

Като част от програмата за специфични поръчки на Porsche беше основано неизмеримо транспортно средство въз основата на Taycan Turbo S. Откъси от картината на художника Динг И направил поръчката за колата „ Външният тип на кръстовете 2022-2 “ могат да бъдат открити както от външната страна на каросерията, по този начин и в интериора на спортния седан.

Китайският художник рисува единствено кръстове повече от 30 години. Със своята стратегия за специфични поръчки Porsche предлага на своите клиенти персонализиране на най-високо равнище. Клиентът самичък взе участие, намира се с дизайнери и разработчици и по този метод може да взе участие като взаимен началник на плана.

През лятото на 2022 година Динг И разисква в детайли концепцията си с дизайнерския екип на Porsche и специалистите от Porsche Exclusive Manufaktur. В същото време той посочи главната багра за купето и джантите: 914 Olympblue от гамата „ цвят по ваш избор “.



Части от картината „ Външен тип на кръстове 2022-2 “ украсяват предния похлупак, задния спойлер и черупките на външните огледала на Taycan Turbo S. Използвайки специфични маскиращи филми, съобразени с творбата, специалистите боядисаха всеки цвят на картината поотделно. Има и няколко пласта транспарантен лак.

Части от облиците на Динг И също са интегрирани в интериора на униката по специфична поръчка - в облицовките на предните и задните порти, на арматурното табло и към предната подложка за чаша.

„ Това, което Динг И изиска от нас, беше най-сложната багра, която Porsche в миналото е употребила “ - споделя Александър Фабиг, началник на отдела за персонализиране и класика в Porsche - „ Перфектното възпроизвеждане на изображението на художника върху панелите на каросерията лиши доста пъти повече човекочасове, в сравнение с боядисването на сериен автомобил. “

Динг И разказва Porsche Taycan Turbo S като най-впечатляващата кола от ранната ера на електромобилността и разгласи, че също ще кара скъпия неповторим образец в дома си в Шанхай. Това не тормози експертите по специфични поръчки в Цуфенхаузен, в противен случай. Всяко Porsche е уместно за ежедневна приложимост. Освен това има ремонтни процедури даже за едно от най-сложните бояджийски работи на Porsche за всички времена.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР