Като част от програмата за духовния празник на Видин Димитровден,

...
Като част от програмата за духовния празник на Видин Димитровден,
Коментари Харесай

Лора Цветанова представи във Видин „Сборник с мисли от и за живота“

Като част от програмата за духовния празник на Видин Димитровден, младата поетеса Лора Цветанова показа следващата си шеста книга пред аудитория „ Сборник с мисли от и за живота “.
При представянето на авторката и нейната книга Десислава Иванова, шеф на районната библиотека „ Михалаки Георгиев “ във Видин, сподели че с книгата си Лора намира себе си, само че оказва помощ и на читателите да се преоткрият. Лора Цветанова дефинира поезията и логиката на психиката като свое предопределение.
„ Заглавието не е инцидентно, определено е тъй като съдържа мислите, които аз научих от хората с по-голям опит в живота от моя. Защото, колкото и компликации да има всеки от нас, постоянно има нещо, някого поради който да продължи напред, борейки се “, споделя Цветанова.
Много страст и креативен ентусиазъм има у младата авторка, съгласно която „ Силният човек има две сърца, едното кърви, а другото устоя “.
Лора Цветанова е единствено на 27, само че животът и е поднасял задоволително компликации, с цел да може да съобщи изрично „ Можеш да ме съдиш едвам, когато проходиш с моите обувки “.
Тя има простичко пояснение за преобладаващото жестоко и материално отношение на множеството хора към значимите неща в живота - „ Нахалството не води до напредък, а до омерзение! “.
Десислава КрумоваИ една от крилатите й мисли, която обобщава веруюто на един чист човек за значимото в живота гласи: „ Погледни живота от хубавата му страна, тъй като в случай че непрекъснато страдаш и се оплакваш, мигът ще отлети и няма да имаш време да се зарадваш! “
Автор на корицата на сборника е художникът Момчил Иванов, чиито картини бяха подредени измежду участниците в срещата с Лора Цветанова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР