Катлийн Фолбиг, някога наричана най-лошата майка на Австралия“, прекара 20

...
Катлийн Фолбиг, някога наричана най-лошата майка на Австралия“, прекара 20
Коментари Харесай

Емоционални записи в дневника на майка, опровергана за убийството на 4-те си бебета след 20 години

Катлийн Фолбиг, в миналото наричана „ най-лошата майка на Австралия “, прекара 20 години зад решетките за убийствата на децата си – само че в този момент тя се разхожда на независимост.

Г-жа Фолбиг беше наказана за убийството на три от децата си, Сара, Патрик и Лора, и непредумишленото ликвидиране на четвъртото, Калеб - всяко от които умря ненадейно сред 1989 и 1999 година, на възраст сред 19 дни и 18 месеца. По време на процеса прокурорите твърдяха, че госпожа Фолбиг ги е задушила, само че тя постоянно е поддържала невинността си.

56-годишната, която беше наказана на 40 години затвор през 2003 година, в този момент е помилвана и освободена от държавното управление на щата, откакто доказателствата се оказаха „ ненадеждни “. По-рано тази година удивително следствие получи нови научни открития, които демонстрират, че децата й може да са умрели от естествена гибел или рядка генетична разновидност.

Г-жа Фолбиг от Нов Южен Уелс избухна в сълзи, когато убежденията й бяха анулирани, и сподели, че обича децата си и постоянно ще го обича. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР