Категорично не разпознаваме Бойко Борисов в словосъчетанието настоящ политически лидер.

...
Категорично не разпознаваме Бойко Борисов в словосъчетанието настоящ политически лидер.
Коментари Харесай

Сачева: Манолова и Паунов са политически лидери, които са се срещали с Божков

" Категорично не разпознаваме Бойко Борисов в словосъчетанието " сегашен политически водач ". Това съобщи пред БНР някогашният обществен министър Деница Сачева от ГЕРБ по отношение на отчета за наказания на Съединени американски щати, в който се загатва този израз.

По думите ѝ, в случай че е имало и минимум подозрение в това отношение, водачът на ГЕРБ не би бил признат от посланика на Съединени американски щати в България Н.Пр. Херо Мустафа в резиденцията ѝ в София в деня, в който станаха ясни глобите.

Сачева добави, че политическите водачи, които са се срещали и работили с попадналия под глобите на Съединени американски щати Васил Божков, са Александър Паунов и Мая Манолова.

" Повдигането на обвинявания от прокуратурата на Божков докара до невиждана офанзива, имаше и платени провокатори, наред с хората, които стачкуваха на площада през лятото, и по негови персонални самопризнания, и даже до основаване на политическия му план " Българско лято ". На този декор господин Божков освен, че получи утвърждението на президента, който сподели, че той звучи по-убедително от обвинителите си, само че даже употребява благоприятни условия да взе участие в служебното държавно управление - посредством Министерство на вътрешните работи, да вземем за пример, а евентуално и посредством други назначения. Знаете, че началникът на кабинета на министър Бойко Рашков подаде оставка, като една от главните аргументи за това, евентуално е фактът, че тя е измежду учредителите на " Българско лято ", разяснява още Деница Сачева.

Тя не се съгласи с изказванието, че ГЕРБ е токсична партия и акцентира, че корупцията не е модел от последните 10 години:

" Категорично не асоциирам модела на корупция с политическа партия ГЕРБ ", съобщи Сачева.

В предаването " Неделя 150 " някогашният обществен министър разяснява новите ограничения, препоръчани от служебното държавно управление:

" Министерство на стопанската система има 180 млн. лв. от евросредства, които могат да бъдат употребявани за грантови схеми, а не да бъдат давани единствено заеми ". Според нея 10 дни е прекомерно къс и неосъществим интервал за приемане на заем от банка, каквито са обещанията на ръководещите сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР