Категорични победи на четвъртфиналите в турнира по бокс за Купа

...
Категорични победи на четвъртфиналите в турнира по бокс за Купа
Коментари Харесай

Даниел и Боян Асенови с победи на Купа Странджа

Категорични победи на четвъртфиналите в шампионата по бокс за Купа "Странджа " записаха братята Даниел и Боян Асенови. В категория до 52 кг Тайсъна победи Байоку Башким от Косово.

Двукратният европейски първенец за мъже има незараснала аркада, само че се хвърли в офанзива още в първия рунд и съществено притисна противника си. Асенов не отстъпи даже и откакто раната му се отвори. Във втория рунд се случи неизбежното - българинът прати на два пъти противника си на земята, като на втория съдията приключи срещата. На полуфиналите на следващия ден Даниел Асенов ще се бие с Антъни Ерера (САЩ).

Брат му Боян също беше безапелационен против боксьор от Косово. Негова жертва в категория до 57 кг стана Речепи Леутрим. Асенов потегли в офанзива още от първия гонг, като в средата на рунда откри чисто с дясно кроше лицето противника си и го прати в нокдаун.

До края на мача българският боксьор водеше ловко багра и завоюва с 5:0 съдийски гласа. На полуфиналите той ще се изправи против италианеца Франческо Миаета, който попречи на провеждането на български конфликт в категорията, откакто победи Божидар Джуров с 5:0./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР