Катастрофата е станала малко след 9 часа на булевард Васил

...
Катастрофата е станала малко след 9 часа на булевард Васил
Коментари Харесай

Шофьор се блъсна в спряла патрулка на голям варненски булевард

Катастрофата е станала малко след 9 часа на бул. " Васил Левски " до кръговото кръстовище с бул. " Сливница ".

Полицейският автомобил е бил спрял на спешни светлини, когато е блъснат от колата, чийто водач е управлявал с висока скорост.

" Полицаите бяха спрели таман на спешни и си вършеха работата! А другият като оглупял караше, както всички карат по този прогнил бул.. Така ги видя най-после и реши очевидно да понижи, само че се завъртя и се вижда към този момент какво направи ", разяснява във Facebook групата " Виждам те КАТ-Варна " Павлета Неделчева, станала очевидец на злополуката.

От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна оповестиха, че двамата униформени са превозени от екип на Спешна помощ в болница за прегледи. Към момента няма информация за положението им. 

Снимка: Facebook/ " Виждам те КАТ - Варна "

Двама души са починали при произшествия в страната през миналото денонощие, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Тежките пътни произшествия са 16. Ранени са 15 души.

Снимка: Facebook/ " Виждам те КАТ - Варна "

В София са станали 29 леки и едно тежко пътнотранспортно катастрофи. Ранен е един човек.

От началото на ноември двама са починалите, а 44-ма ранените при 34 тежки произшествия в страната, сочат данните на Министерство на вътрешните работи. От началото на 2023 година до момента при 5869 тежки пътни случая са починали 451 души и са ранени 7671. В съпоставяне с данните за същия интервал на предходната година жертвите на пътя са с 24 повече.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР