Катастрофа заради несъобразена скорост в пловдивското село Шишманци по чудо

...
Катастрофа заради несъобразена скорост в пловдивското село Шишманци по чудо
Коментари Харесай

БМВ блъсна с бясна скорост паркирала кола и се заби в къща край Пловдив

Катастрофа поради несъобразена скорост в пловдивското село Шишманци по знамение не взе жертви. БМВ се блъсна в паркирала кола, след което се вряза в къща.

„ Във всички къщи по улицата живеят фамилии с по две деца, които всекидневно карат колелета и играят на това място. Добре че времето беше неприятно и децата си бяха вкъщи, другояче не ни се мисли какво можеше да стане”, описаха пред TrafficNews поданици на селото.



Те обясниха, че случаят е станал на околовръстния път на Шишманци. Пътят е асфалтиран доскоро повече от година и оттогава постоянно се употребява като спортна писта от младежи с мощни коли. Вчера следващият водач е натискал газта по шосето, което е било мокро след падналия дъжд. Той обаче не е съумял да овладее колата и е аварирал.

„ От момента на асфалтиране на околовръстния път сме създали подписка за слагане на лежащ служител на реда тъкмо поради такива несъобразителни водачи. Преминаването на коли с висока скорост при нас е всекидневие. Такъв тип изкуствена грапавина обаче към момента няма. Трябва ли да се случи най-лошото, с цел да се подхващат някакви мерки”, питат локалните.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР