Катастрофа стана днес, а в нея пострада председателят на Народното

...
Катастрофа стана днес, а в нея пострада председателят на Народното
Коментари Харесай

Шефката на парламента ранена в катастрофа

Катастрофа стана през днешния ден, а в нея пострада ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Инцидентът се случи на пътя Шумен-Силистра покрай Хитрино.

Във Facebook самата Караянчева заяви, че е със счупена раменна става. В злополуката е потърпевшо и момиче на 10 година

Караянчева е откарана с хеликоптер и настанена в университетска болница „ Лозенец “.

Кортежът на Националната работа за защита е бил от два автомобила, като е ударен главният, в който е била Караянчева.

Според известието от Министерство на вътрешните работи на към 150 метра след разклона за село Върбак лек автомобил „ Ауди “, ръководен от 31-годишна жена, при завой губи надзор и се удря в насрещно движещия се лек автомобил на НСО.

Водачите са тествани за алкохол, като пробите са негативни. Изясняването на аргументите за случая продължава, оповестиха още от Министерство на вътрешните работи.

„ Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болничното заведение в Шумен. Доколкото съм осведомена и останалите участници в злополуката са добре “, написа още Караянчева в обществената мрежа.

В злополуката е потърпевшо и 10-годишно момиченце, което е пътувало в аудито. То е било откарано дружно с Караянчева в Шуменската болница, а по-късно освободено за домашно лекуване.

„ След като бъдат разпитани очевидците и бъде направена експертизата, ще можем да кажем по какъв начин тъкмо е настъпило пътно-транспортното произшествие и надлежно кой е виновният лидер “, съобщи районният прокурор на Шумен Соня Александрова.

От Националната работа за защита обявиха, че вредите от удара са лимитирани с помощта на „ бързата и точна “ реакция на водача от НСО.

Временно бе лимитирано придвижването по път Шумен - Хитрино в региона на с. Върбак поради случая, само че към 18 часа бе възобновено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР