Катастрофа с двама пострадали е станала в централната част на

...
Катастрофа с двама пострадали е станала в централната част на
Коментари Харесай

Шофьорка не видя линейка с включени светлини, удари я и я обърна

Катастрофа с двама потърпевши е станала в централната част на София - блъснали са се кола за спешна помощ и лек автомобил. Инцидентът е станал към 10:20 ч., оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 

Фелдшерът, който е бил в профилирания автомобил, е с контузия на главата и контузия на шията, докторът също се е почувствал зле с главоболие и е откаран в болница.

Двете транспортни средства са аварирали на кръстовището на бул. " Тодор Александров " и ул. " Опълченска ". Движението в региона на метростанция " Опълченска " е мощно натоварено и затруднено.

В колата за спешна помощ не е имало пациент, само че лекарят се е оплакал, че е със мощно главоболие след удара.

Линейката е пътувала за незабавен адрес с включена светлинна и звукова сигнализация. Ударът е бил толкоз сериозен, че вследствие автомобилът със специфичен режим на придвижване се е обърнал.

Той остана по този начин часове, до момента в който мине оглед. Вижда се, че е ударен от напълно дребна Тойота Ярис.

По информация на Столична дирекция на вътрешните работи няма данни жената, управлявала лекия автомобил, да е напуснала местопроизшествието. Очакват се резултатите от тестванията ѝ за алкохол и опиати.

Впоследствие е станало ясно и че фелдшерът е със упоменатите контузии.

Друга кола за спешна помощ е минавала от там. Спряла е и го е закарала в болница " Пирогов ".

От " Спешна помощ " са изпратили и трета кола за спешна помощ, с цел да покрие адреса, за който е пътувал екипът.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР