Катастрофа е станала на АМ Тракия“. Инцидентът е в района

...
Катастрофа е станала на АМ Тракия“. Инцидентът е в района
Коментари Харесай

Аварирал камион задръсти „Тракия“, опашката е километрична

Катастрофа е станала на Автомагистрала „ Тракия “. Инцидентът е в региона на Карнобат, посока София. Камион за скрап спука в гума в придвижване на Автомагистрала „ Тракия “ и опустоши три коли, прецизира Флагман. Инцидентът е станал преди към час в региона на Карнобат, не се оповестява за потърпевши хора.

В момента придвижването по аутобана е извънредно затруднено. Жегата е близо 30 градуса, а живакът се повишава.

Шофьори сигнализират в обществените мрежи, че придвижването се отбива, като различният маршрут е през Карнобат и назад на Зимница.

Движението при км 324 на Автомагистрала „ Тракия “ в двете направления е лимитирано заради ПТП. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: п.в. „ Карнобат “ – Лозенец – Зимница – п.в „ Зимница “ – Автомагистрала „ Тракия “ и назад. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “, прецизират от АПИ.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик.

По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР