Катастрофа блокира движението в централната част на Шумен, около църквата

...
Катастрофа блокира движението в централната част на Шумен, около църквата
Коментари Харесай

Катастрофа блокира движението в центъра на Шумен

Катастрофа блокира придвижването в централната част на Шумен, към църквата до пл. " Кристал ", заяви представителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи Ася Йорданова.  

След пътното произшествие е затруднено придвижването по улица  „ Климент Охридски “ в града, означи тя и прикани водачите да карат с нараснало внимание в пътния сектор. 

По първични данни са се блъснали водачи, управлявали леки коли „ Рено “ и „ Тойота “. На място са екипи на полиция, пожарната и незабавната помощ. Към момента няма съществено потърпевши. Пътник от единия автомобил се е оплакал от болки в гърдите. Двамата водачи са правоспособни. Те са тествани за шофиране след приложимост на алкохол, пробите им са негативни, посочи Йорданова. 

По думите ѝ все още се пропуща регулярно придвижването по ул. „ Климент Охридски “, само че има усложнения в придвижването по правата от улиците „ Панайот Волов “ към „ Цар Иван Александър “ в града. 

В съпоставяне с 2022 година, пътнотранспортната конюнктура в региона е влошена и тежките катастрофи са с 28 повече, оповестиха на 30 януари от ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен при доклад за активността си през 2023 г. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР