Късометражният музикален филм “MURDER SEX MUSIC, който включва четири нови

...
Късометражният музикален филм “MURDER SEX MUSIC, който включва четири нови
Коментари Харесай

Dorothy Takev в токсичен любовен триъгълник

Късометражният музикален филм “MURDER SEX MUSIC ”, който включва четири нови авторски песни на певицата Дороти Такев, имаше своята публична премиера на 6-и април. Лентата е режисирана от Димитрис Георгиев и играе ролята на къс образен албум.

Филмът споделя трагичната история на един кървясъл любовен триъгълник. Той включва четири нови R&B песни на Дороти, които следват тематиката за токсичните взаимоотношения на персонажите, оплетени от пристрастености, ревнивост и експанзия. Бруталното ликвидиране е единствено началото на края на тяхната обич. Историята обаче не е разказана по обичаен метод, а наопаки.

Дороти споделя за албума: “Любовта може да се пояснява от всеки по друг метод. Ние разкриваме една друга връзка, която претърпява тотална злополука сега, в който ревността се намесва. Сигурна съм, че всеки е изпитвал такива страсти в даден миг от живота си. Но развиването на филмовия сюжет в нашия случай отива в една по-различна и извънредно артистична посока, която изследва освен любовта, само че и всички тъмни сили, които тя носи със себе си. “

Песните от “MURDER SEX MUSIC ” са към този момент налични в Spotify, Apple Music, Deezer, TIDAL и YouTube Music. Композициите са дело на Dorothy Takev и музикалния продуцент Kamen, а ко-продуцент на албума е KAY BE.

Сценарист и режисьор на късометражния филм е Димитрис Георгиев, оператор е Дамян Димитров, а за монтажа и специфичните резултати дава отговор Виктория Караколева.  Музикалният филм е въодушевен от творчеството на режисьори като Ti West, Donald Glover, Quentin Tarantino и музикалните актьори SZA, Rihanna, The Weeknd и RAYE.

Дороти Такев е български музикален актьор. Тя е родена в София и е първият актьор у нас с образен албум – „ MAKE ART NOT EURO ” 2015 година През 2018г. издава албума „ Ultra Violet ” в колаборация с KAY BE, а няколко години по-късно и дебютния ѝ независим албум „ Siren ” в края на 2020г. Дороти е необикновен реализатор с концерти на най-големите ни музикални фестивали – „ Капана Фест “, „ A to Jazz ”, “Vola Fest ” и други.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР