Късно в петък военно-морските сили на САЩ издадоха предупреждение за

...
Късно в петък военно-морските сили на САЩ издадоха предупреждение за
Коментари Харесай

САЩ се готвят за бурята Хилари, българското консулство в Лос Анжелис обяви телефони за спешни контакти

Късно в петък военно-морските сили на Съединени американски щати издадоха предизвестие за тропическа стихия " Хилари " за необятна част от Южния бряг - от границата сред Калифорния и Мексико по крайбрежието до Пойнт Мугу и във вътрешността в сушата до пустинята Мохаве. Предупреждението носи опасност от мощни ветрове и опция за животозастрашаващи и " евентуално пагубни " наводнения, както ги нарекоха синоптиците.

" Корабите ще останат в морето, до момента в който неподходящото време от бурята отшуми ", обявиха от Военноморски сили. " Самолетите са обезопасени в хангари, които са пригодени да устоят на вятър, по-голям от упования на борда на военновъздушната база North Island и военновъздушното оборудване El Centro. "

Корабите, които остават в пристанището, ще вземат спомагателни защитни ограничения, с цел да избегнат евентуални вреди, в това число прибавяне на спомагателни швартови и стартиране на котва.

Генерално консулство на България в Лос Анджелис разгласи телефенна линия за нуждаещите си от помощ.

" Във връзка с тропическата стихия " Хилари ", ви уведомяваме, че екипът на Генералното консулство на Република България в Лос Анджелис е в денонощна подготвеност да окаже подпомагане на нуждаещи си от помощ или изпаднали в неволя български жители ", се споделя в известието.

В случай, че разполагате с информация за потърпевши сънародници, имате подозрения за такива, или вие самите имате потребност от подпомагане, молим да ни уведомите на следния имейл: [email protected] или денонощен телефон за незабавни случаи: +1 (310) 437-3606. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР