Късно снощи ви информирахме за голям екшън, който се разигра

...
Късно снощи ви информирахме за голям екшън, който се разигра
Коментари Харесай

Подробности около екшъна на Околовръстното на София: Караше като ненормален между лентите в час пик!

Късно нощес ви информирахме за огромен екшън, който се разигра на Софийския околовръстен път. Сега пристигна време да ви представим детайлности, които бяха споделени в огромна Facebook група, научи Sofia24.bg . Ето обявата с лека редакторска интервенция, заради отбрана на персонални данни:

В естествена страна за сходно действие се влиза в пандиза!  #агресиянапътя Столична дирекция на вътрешните работи Столична Полиция.

От създателя: " Караше като анормален сред лентите в час пик на Околовръстното в София! Застигна ме с къси, дълги и като ме изпревари отдясно, се изравни с клаксон, а аз му отвърнах с клаксон и ръкомахане, че е вманиачен! "

Подадено е недоволство в Министерство на вътрешните работи и се води кореспонденция по случая. А какво е споделил на индивида чиновник на реда, седнете да не паднете: " аз в случай че бях, щях да сляза и да се саморазправям, може и да ме набият.... но какво от това... " Представяте ли си до какво равнище сме стигнали?

Под обявата има хиляди мнения, демонстрираме ви част от тях в този момент: 

- " На такива " тарикати " и милиметър не им шавам! Поршета, къси-дълги, клаксони, къси гащи... въобще не ме интересува! Колкото повече напира, толкоз повече отпущам педала на газта... в случай че Околовръсното не е на татко му, тогава се оправдавам " ;

- " Скоро не бях виждал по-голям палячо! На мама сладкиша той...жалко, че някъде ще му остане Поршето сирак " ;

- " Мале мале, с каква стъпка на балеринка подскача до момента в който пристигна до тебе тоя огромен розов разбойник. Що не му сподели, да не се излага по този начин, че ще си изяде багра някъде, че и поршето ще му вземат " ;

- " Ох майко, ще попадне на някой и това което го вее ще влезе някъде на топло и мрачно, та да кара скъпата таратайка прав! " ;

- " Подскача като пипитуда.....Трябваше с палка за мухи да излезеш, бавноразвиващ манекен. Комплексар, другия път гледай да паднеш на някой с по - рошави гърди и да почнеш да му развяваш достолепието по този начин, както палката!!! ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР