Късно снощи стана ясно, че Джони Деп печели делото срещу

...
Късно снощи стана ясно, че Джони Деп печели делото срещу
Коментари Харесай

Първи коментари на Джони и Амбър след края на делото

Късно нощес стана ясно, че Джони Деп печели делото против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Според решението на съда Хърд би трябвало да заплати общо $15 млн. на някогашния си брачен партньор, а тя на собствен ред ще получи $2 млн. Ето по какъв начин реагираха някогашните съпрузи след края на делото. И двамата използваха обществените мрежи, с цел да се извърнат към своите поддръжници и почитатели.

„ Преди шест години моят живот, животът на децата ми, животът на най-близките ми хора, както и животът на хората, които доста, доста години ме подкрепяха и имаха вяра в мен, бяха вечно изменени. Само за един момент. "

Това съобщи в свое изказване Джони Деп минути откакто осъди за клюка някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Актьорът не присъстваше в съда. По време на оповестяването на правосъдното решение, Деп бе в Англия, където се занимава с музика и взе участие в няколко концерта.

Джони Деп декларира още, че против него са били отправени извънредно тежки престъпни обвинявания, които са обиколили бързо целия свят, без той да получи опция да ги опровергае. Това е засегнало целия му живот, както и неговата кариера.

" Бях твърдо решен да търсят правата си в съда, макар, че знаех голямата цена, която това ще ми коства. И, че животът ми ще се трансформира в театър. Но, трябваше да преследвам истината в името на децата ми. Дължах истината на децата си и на всички тези, които ме подкрепяха от самото начало ", се споделя още в изказването на артиста.

„ Най-доброто занапред следва и най-сетне стартирам нова глава. Истината в никакъв случай не умира. "

„ Veritas numquam perit ", приключва Джони Деп.

„ Разочарованието, което изпитвам през днешния ден, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства се оказа незадоволителна, с цел да се опълчва на непропорционалната мощ и въздействие на някогашния ми брачен партньор. ", написа от своя страна Амбър Хърд в Инстаграм, откакто чу решението на журито.

" Още повече съм разочарована от това какво значи тази присъда за други дами. Това е крах. Той връща часовника обратно към времето, когато една жена, която се изправя и приказва, може да бъде обществено засрамена и унижена. Това отхвърля концепцията, че насилието против дами би трябвало да се приема съществено ", се споделя още в изказването на актрисата.

" Вярвам, че юристите на Джони съумяха да накарат журито да пренебрегне основния въпрос за свободата на словото и да пренебрегва доказателства, които бяха толкоз безапелационни, че спечелихме в Обединеното кралство. Съжалявам, че изгубих този случай. Но още по-тъжна съм, че наподобява изгубих правото, което мислех, че имам като американец – да приказвам свободно и открито”, приключва Амбър Хърд.

Масовата поддръжка през последните седмици бе за Джони Деп, както от почитателите на звездата, по този начин и от негови сътрудници, другари и даже някогашни партньорки, които се изказваха само ласкаво за държанието на Деп като благородник. Реакциите на общността са забележими и в обществените мрежи. Докато всеки почитател и почитател на Деп може да оставя мнения под обявата му в обществените мрежи, Амбър Хърд е лимитирала тази алтернатива и сега под нейното изказване има едвам 5 коментара.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР