Късно през тази нощ украинските военни са ударили с РСЗО

...
Късно през тази нощ украинските военни са ударили с РСЗО
Коментари Харесай

Украинците унищожиха свърталище на чеченци в Мелитопол, може би е загинал главатарят им и близък на Кадиров Мурад Саидов

Късно през тази нощ украинските военни са блъснали с РСЗО HIMARS по базата " Ловна спирка " в Мелитопол. Там е било ситуирано котило на стотици кадировци. След удара с реактивните системи за залпов огън се е увеличен голям пожар, а под руините са останали голям брой окупатори, оповестява, представена от УНИАН. 
 

 
Убитите и ранени чеченски окупатори са били толкоз доста, че се е образувала цяла колона от коли на " Бърза помощ ", които не са съумели да приберат всички. За мащабите на загубите на врага свидетелства фактът, че колите на " Бърза помощ ", които са се отзовали са били събрани от целия град. Ранените са карани непосредствено в Крим, тъй като в лечебните заведения на Мелитопол към този момент няма места. 
 
РИА Мелитопол установи, е в прелестните условия въз основата " Ловна спирка " са били ситуирани не редови военнослужещи от Чечения, а представители на висшето командване. 
 
" Абсолютно несъмнено е, че в базата " Ловна спирка " са живеели съветски окупатори. Там са почивали, отдавали са се на развлечения, хранили са се в ресторанта и са разпускали в сауната. явно е, че никой не би позволил елементарни военнослужещи да живеят при сходни луксозни условия. Това значи, че след нощния удар може да се допусна, че ще има безвъзвратни загуби измежду върхушката на окупационните подразделения в Мелитопол ", акцентират от. 
 
 Мурад Саидов Мурад Саидов Източник: УНИАН
По предварителна информация, най-големи загуби вследствие на удара по базата " Спирката на ловеца " са понесли кадировци. " Събощава се, че с огромна доза вероятнодн може би е премахнат и техния предводител, надзорникът и доста непосредствен на Кадиров Мурад Саидов ", твърди РИА Мелитопол. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР