Късмет и просперитет в дома – ето как да внесете

...
Късмет и просперитет в дома – ето как да внесете
Коментари Харесай

Късмет и просперитет в дома – ето как да ги привлечете

Късмет и разцвет в дома – ето по какъв начин да внесете позитивна сила в дома

Можете да привлечете благополучието благодарение на елементарна свещ, в случай че прочетете специфични думи над нея. Простите обреди ще ви оказват помощ да изчистите къщата от отрицателна сила и да пуснете в нея щастието и просперитета.

Простите обреди не са изгубили своята новост в актуалния свят и ви предлагаме да се възползвате от тяхната мощ. С тяхна помощ можете елементарно да се сбогувате с неприятностите, както и да привлечете благополучие, разцвет и обич.

Запалете свещта вечер и с нея минете през всички стаи с думите: „ Негативната сила изгаря, освобождавайки място за щастието. Успехът ще излезе на ярко, той ще влезе в къщата ми. ”

Оставете свещта да изгори на перваза на прозореца, тъй че светлината й да притегли благополучието. Когато свещта изгори, отворете вратата и поканете шанса да влезе в къщата.

Можете да привлечете просперита в къщата, в случай че по време на готвене запалите свещ и кажете: „ Пламъкът на свещта е жив, той ме стопля и донася щастието вкъщи. “

Пригответе вечеря на свещи, с цел да привлечете позитивизъм и разцвет във вашия дом.

Благополучието на парите може да бъде привлечено със зелена или бяла свещ, вързана със зелена панделка. Запалете я, сложете монети към свещта и кажете: „ Свещта осветява пътя на благосъстоянието, умножава всяка монета по две. “

Капнете восък върху една от монетите и я поставете настрана, с цел да дойдат парите във вашия дом.

Можете да се отървете от неприятностите и да привлечете разцвет, в случай че всеки член на фамилията със запалена свещ мине през къщата. Минете през най-тъмните ъгли и вижте къде свещта ще запръщи или ще стартира да дими и кажете: „ Злото изгаря, пропъждам го от къщата. С чистия вятър неприятното време напуща, щастието и просперитетът се завръщат в къщата “.

Проветрете пространствата и окачете амулет пред входната врата.

Вижте още: Мариновани пилешки бутчета – най-вкусната рецепта

Колкото е допустимо по-често, палете свещи в къщата, в това число ароматизирани и тогава силата на пространството ще се промени към по-добро. Изберете свещи с разнообразни цветове, с цел да привлечете всички вероятни богатства и да изпитвате допустимо минимум компликации.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР