Каскета срещу Тиквата: Българската мафиотска държава се докара до ръба.

...
Каскета срещу Тиквата: Българската мафиотска държава се докара до ръба.
Коментари Харесай

"Политико" за скандала с Гешев: "Нетфликс", изяжте се от завист

Каскета против Тиквата: Българската мафиотска страна се докара до ръба ". Под това зрелищно заглавие брюкселското издание по какъв начин " Криза с върховенството на закона избухна неприкрито под формата на борба сред основния прокурор и някогашния министър председател Бойко Борисов ".

Статията, с която " Политико " споделя, че, по този начин " опитахме да разбираем дивите обрати на тежката драма след 1 май ", стартира по този начин:

" Нетфликс ", изяжте се от злоба.

Най-новата политическа рецесия в България зависи от крайпътна бомба, израелски специалист по муниции и смъртни закани в жанр Кръстникът. Главните герои са главорезът основен прокурор Иван Гешев с прякор " Каскета " и (също толкоз безмилостният) някогашният министър председател Бойко Борисов с прякор " Тиквата ".

Объркани ли сте? Не се тормозете, всички са. Но безспорно това е основен миг за върховенството на закона в България и напъните да се трансформира балканската страна от 7 милиона души в пълноправна народна власт. "

Текстът е завършен като пояснение за незапознати посредством въпроси и отговори на това какво се случва в София, какви са корените му и какво би могло да се последва.

" Защитаваната от политици мафия в България е вездесъща и нейните ползи включват опиати, оръжие, контрабанда на хора и източване на еврофондове. За протестиращите [от 2020 година насам] свръхмогъщите прокурори на България лежат в сърцето на мафиотската конструкция, като постоянно подсигуряват, че никоя " огромна риба " в никакъв случай няма да бъде изправена пред правораздаването в превзетата страна.

Откакто оцеля след уличните митинги през 2020 година, Гешев изглеждаше съвсем неосъществим за премахване, частично тъй като се радваше на близки връзки с Борисов, кукловода на българската политика, на който оказа помощ да излезе от пандиза предходната година ", написа още създателят Кристиян Оливер.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР