Касите без персонал трябваше да направят революция в пазаруването. Но,

...
Касите без персонал трябваше да направят революция в пазаруването. Но,
Коментари Харесай

Поръчката не е изпълнена : Големият провал на касите за самообслужване

Касите без личен състав трябваше да създадат гражданска война в извършването на покупки. Но, в този момент, както търговците на дребно, по този начин и клиентите не са щастливи от многото гишета за самообслужване.

Това е постоянно срещана панорама в доста магазини за търговия на дребно: опашка от хора, чакащи да употребяват касата за самообслужване, които се пробват да запазят самообладание, до момента в който уединен чиновник на магазина се занимава с няколко неизправни машини. Неудовлетвореността нараства, до момента в който на назад във времето се виждат десетина затворени каси без касиери.

За купувачите самообслужването трябваше да обезпечи улеснение и експедитивност. Търговците на дребно се надяваха, че за тях то ще сложи началото на нова епоха на понижаване на разноските. Идеята беше следната: за какво да плащате на шестима чиновници, когато можете да платите на един, който да следи клиентите на гишетата за самообслужване, до момента в който те правят гратис сканирането, пакетирането и плащанатео
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР