КЪСИLeave the World BehindЗвезден актьорски състав - Джулия Робъртс, Махършала

...
КЪСИLeave the World BehindЗвезден актьорски състав - Джулия Робъртс, Махършала
Коментари Харесай

Домашно кино - Филми със звездни актьорски състави: Leave the World Behind и May December

КЪСИLeave the World BehindЗвезден актьорски състав - Джулия Робъртс, Махършала Али, Итън Хоук и Кевин Бейкън, в новия филм на Сам Исмаил (Mr Robot). Той е основан на едноименния разказ на Румаан Алам от 2020 година и е първият живописен филм, продуциран от компанията на някогашния американски президент и брачната половинка му Мишел Обама Higher Ground Productions. Заможна двойка наема първокласен дом за уикенд отмора, дружно с децата си. Но упованията за приятна къса ваканцията бързо се сгромолясват, когато двама непознати - мъж и неговата щерка, се появяват през нощта, носещи вести за мистериозна хакерска атака и търсещи леговище в дома, който настояват, че е техен.
Премиера, Netflix, 8 декември
May DecemberОще едно мощно кино заглавие - с присъединяване на носителките на Оскар Джулиан Мур и Натали Портман и режисирано от Тод Хейнс (I`m Not There, Far from Heaven, Carol, Dark Waters и др.). Историята е за амбициозна актриса (Портман), която отива да опознае жена (Мур), тъй като й следва да влезе в облика й в биографична лента.
Премиера, Netflix, 1 декември
Реклама Slow Horses 3
Трети сезон на английския сериал по едноименния разказ на английския създател Мик Херън. Обещанието е в новите серии действието да е по-добро, по-бързо и по-заплетено от всеки път, изключително откакто Катрин ненадейно изчезва, а " Бавните коне " ще са подготвени на всичко, с цел да я намерят. Премиера, Apple TV+, 1 декември
ДЪЛГИLeave the World BehindЗвезден актьорски състав - Джулия Робъртс, Махършала Али, Итън Хоук и Кевин Бейкън, в новия филм на Сам Исмаил (Mr Robot). Той е основан на едноименния разказ на Румаан Алам от 2020 година и е първият живописен филм, продуциран от компанията на някогашния американски президент и брачната половинка му Мишел Обама Higher Ground Productions. Заможна двойка наема първокласен дом за уикенд отмора, дружно с децата си. Но упованията за приятна къса ваканцията бързо се сгромолясват, когато двама непознати - мъж и неговата щерка, се появяват през нощта, носещи вести за мистериозна хакерска атака и търсещи леговище в дома, който настояват, че е техен. Сега двете фамилии би трябвало да съжителстват дружно в необикновени условия, до момента в който бедствията извън връхлитат поетапно - първо с спиране на електрозахранването, след това със срив на информационните мрежи до раздробяване на може би целия свят. Ще могат ли непознатите да оцелеят дружно или ще се извърнат едни против други? Апокалиптичният психически трилър е проницателен, тъмен и под напрежение и както книгата (Барак Обама сложи едноименната книга в своя лист за четене от лятото 2021 г.) слага притеснителни въпроси, най-важният от които е по какъв начин ще свърши светът: дали гръмко и с тропот, или безшумно, вътре в самите нас?
Премиера, Netflix, 8 декември, филмов откъс: https://youtu.be/tvWUroNu61E?si=WS4grKrOUvGsWbxF
Реклама May DecemberОще едно мощно кино заглавие - с присъединяване на носителките на Оскар Джулиан Мур и Натали Портман и режисирано от Тод Хейнс (I`m Not There, Far from Heaven, Carol, Dark Waters и др.). Историята е за амбициозна актриса (Портман), която отива да опознае жена (Мур), тъй като й следва да влезе в облика й в биографична лента. Преди години тя е попаднала в центъра на таблоиден скандал поради връзката й с 23-години по-млад мъж, съученик на сина й, поради което и лежи в пандиза. Двойката от дълго време се е преместила в отдалечено градче, където се радва на мира, само че идването на актрисата стартира да трансформира динамичността в връзките им с повдигането на заровени дълбоко въпроси. Този филм се чака да бъде един от главните кандидати за филмовите награди през 2024 година
Премиера, Netflix, 1 декември

филмов откъс: https://youtu.be/_2wg45bRRF8?si=Kv-TGu6bm-7ZSM06
Slow Horses 3Трети сезон на английския сериал по едноименния разказ на английския създател Мик Херън. Обещанието е в новите серии действието да е по-добро, по-бързо и по-заплетено от всеки път, изключително откакто Катрин ненадейно изчезва, а " Бавните коне " ще са подготвени на всичко, с цел да я намерят.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР