Кашлицата изчезва за една нощ с това средство Това е

...
Кашлицата изчезва за една нощ с това средство Това е
Коментари Харесай

Кашлицата изчезва за една нощ с това средство

Кашлицата изчезва за една нощ с това средство

Това е един необикновен способ за лекуване на кашлица.

А точно, това е доста елементарна рецепта, евтина и безусловно настояща за една нощ.

Ето защо става въпрос: брачният партньор ми, който е пенсионер, беше настинал и кашлицата не му минаваше. Какво ли не опитахме – сиропи, чайове, само че нищо не оказа помощ.

Който и да ни се обадеше да пита по какъв начин е брачният партньор ми, ние единствено се оплакваме от кашлицата му. Не можехме и да спим.

Лекарят вдигаше плещи и не знаеше за какво брачният партньор ми продължава да кашля. Имаше нощи, когато безусловно не можеше да мигне.

Една моя остаряла другарка, здравно лице, още първоначално ми сподели за един лек, който ще ви разкрия, само че с цел да бъда почтена, изглеждаше толкоз безсмислено, че въобще не го взех под внимание и даже се зачудих по какъв начин толкоз умна жена ми предлага подобен малоумен съвет.

Вече бяхме се отчаяли, тъй като кашлицата продължаваше прекомерно дълго. И тогава си споделих, че би трябвало да опитаме и че в края на краищата не можем да загубим нищо.

И по този начин: Сложете на котлона една чаша кока-кола. След като кипне, изключете котлона, оставете за още минута или две, по-късно дръпнете съда настрани.

Трябва да я изпиете топла. При брачна половинка ми действието беше неотложно и като по знамение кашлицата изчезна за една нощ. На идващия ден той спря да кашля.

Приятелката ми сподели, че може да се пият до 4 чаши дневно при нужда, само че да не се прекалява, тъй като съдържа захар и кофеин. За благополучие, при нас не се наложи, кашлицата спря с една чаша.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР