Касае се за убийство на лице на име Мартин Божанов.

...
Касае се за убийство на лице на име Мартин Божанов.
Коментари Харесай

Главсекът на МВР с първа официална информация за показното убийство в София

Касае се за ликвидиране на разположение на име Мартин Божанов. Касае се за изстрели с огнестрелно оръжие, които са попаднали в тялото и може би в главата. Това оповестиха пред публицисти от прокуратурата.

Цяла нощ екипите ще работят на място и ще се събират доказателства, съобщи БЛИЦ.бг.

По думите на градския прокурор на София Илияна Кирилова, в годините Божанов е бил в годините забавен около делото Крашевски.

„ В момента в СГП има подадени сигнали за опасност от негова страна по отношение на магистрати. По делото се работи, разпитват се очевидци. Установяват се и други неща.

Имаме сигнали, подадени от магистрати, за отправени закани. Към момента нямаме обвинени. Работи се интензивно, в това число и за имотни измами “, посочи тя.

„ В началния стадий сме, сега се прави оглед на местопроизшествието, откриват се очевидци, очевидци.

Извършено е тежко закононарушение, всички сили са вдигнати на крайник. Работим да установим причинителя на убийството “, сподели на собствен ред основният секретар на МВРглавен комисар Живко Коцев.

„ Малко преди 20 часа е получен сигналът за закононарушението. Веднага след приемането на сигнала са реагирали сътрудниците. Целият запас на Столична дирекция на вътрешните работи е включен в издирването. В началната фаза сме “, посочи той.

Към този миг няма публична версия, нито обвинени.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР