Кървава драма беляза великотърновското село Пчелище в събота вечерта, съобщаваБорба“.29-годишен

...
Кървава драма беляза великотърновското село Пчелище в събота вечерта, съобщаваБорба“.29-годишен
Коментари Харесай

Млад мъж зверски преби жена си, а след това си надяна примката във Великотърновско

Кървава драма беляза великотърновското село Пчелище в събота вечерта, съобщава„ Борба “. 29-годишен мъж се обеси на чардака на къщата си, откакто нанесе жесток побой на жена си, съобщи Блиц.бг.

Самоубиецът удрял неведнъж обичаната си, вследствие на което тя се сдобила с тежки фрактури по лицевата част на черепа. Жената припаднала, а той помислил, че я е умъртвил. В 23:30 часа самичък подал сигнал на телефон 112 за осъщественото, а до момента в който на място дойдат екипи на полицията и Спешна помощ поставил завършек на живота си.

Медиците разкрили дамата в безпомощно положение и неотложно я откарали в Спешно поделение на регионалната болница. Пациентката е призната в тежко положение и е настанена в отделението по неврохирургия.

За в този момент не е ясно какво е предизвикало експанзията в младия мъж и дали дамата е била подложена на систематичен домакински тормоз.

Жертвата е на 38 години и макар възрастовата разлика сред тях, съжителствали и отглеждали две деца. Малчуганите не били в къщата по време ужасните действия.

Пострадалата е учителка.

Случаят се проверява от полицията, формирано е досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР