Кървав екшън с нагли роми се е разиграл снощи на

...
Кървав екшън с нагли роми се е разиграл снощи на
Коментари Харесай

Тумба цигани пребиха зверски служители на горското

Кървав екшън с нагли роми се е разиграл нощес на територията сред общините Хисар и Карлово. Служители на горското от курортния град засекли тайфа роми, които изсичат нелегално дървета, по поречието на река Стряма край град Баня.

Горските застанали в засада и зачакали трите каруци да минат по шосето. В този миг ги спрели. Едната каруца блъснала мощно колата на горските чиновници и избягала.

Ромите в другите две каруци останали. Малко по-късно от близката ромска махала се посочила тайфа от 30-40 въоръжени с колове и камъни роми и нападнали чиновниците на "Горско стопанство Хисар ".

В резултат на побоя един мъж, към 30 годишен, е със счупена ръка на две места, а друго младо момче, което скоро е постъпило на работа, е със счупена скула и с хематоми по главата.

По информация на Блиц няма заплаха за живота на двамата чиновници, няма и задържани.

Ромите са избягали назад в махалата, а полицията в тъмното не е могла да разбере кои тъкмо са причинителите.

В момента махалата в град Баня е окупирана от полиция. Циганите в района не за първи път наглеят и правят золуми. Преди 2 години те свиреп убиха с колове и лопати карловския предприемач Георги Рогачев на бензиностанцията му в село Розино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР