Кърт Ръсел започва актьорската си кариера само на 12-годишна възраст

...
Кърт Ръсел започва актьорската си кариера само на 12-годишна възраст
Коментари Харесай

37 години истинска любов без брак – историята на Кърт Дъглас и Голди Хоун

Кърт Ръсел стартира актьорската си кариера единствено на 12-годишна възраст в ефирен сериал. През годините е взел участие в някои от най-популярните екшън и хорър филми за всички времена, измежду които класиката в жанра „ Нещото “ а кариерата му не наподобява скоро да завърши. През последните години той взе участие в два от филмите на Куентин Тарантино – „ Омразната осморка “ и „ Имало едно време в Холивуд “.

Едно от най-любопитните неща в живота на Кърт Ръсел обаче е връзката му с актрисата Голди Хоун. И двамата са имали брак с други хора преди този момент, само че през 1983 година се събират един с различен. Никога не се женят, само че остават неразделни към този момент 37 години.

Снимка: Getty Images

През 60-те години младият Кърт Ръсел подписва контракт с „ Дисни “ за 10 години и се трансформира в една от най-големите звезди на студиото в този интервал. Точно по това време се среща с любовта на живота си… въпреки тогава да няма визия, че е по този начин.

Голди Хоун, също като Кърт, работи за Дисни, само че като танцьорка. Двамата се срещат за пръв път до момента в който снимат мюзикъла „ Единствената и неповторима същинска истинска фамилна група “ през 1966 година Тогава не го знаят, само че по-късно ще прекарат по-голямата част от живота си дружно.

„ Аз бях на 21, а той беше на 16 “, спомня си Голди. „ Стори ми се обаятелен, само че беше прекомерно млад. “

Снимка: Getty Images

След тази среща пътищата им се разделят до 1983 година По това време към този момент и двамата са артисти и вземат участие дружно във кино лентата „ Двойна промяна “. Една вечер те излизат на среща, пийват си добре и вземат решение да прекарат нощта в дома на Голди. Когато стигат до къщата се оказва, че актрисата е не запомнила ключа си и се постанова да влязат с щурм. Съседите виждат това и първата среща на Кърт и Голди приключва с показания пред полицията.

От този ден нататък двамата вземат решение да живеят дружно. Те в никакъв случай не подписват брак, само че любовта им продължава към този момент 37 години и е една от най-дълго продължаващите холивудски връзки.

Повече за вдъхновяващата им обич, една от на-продължителните в Холивуд, може да намерите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР