Каролине Вожняцки имаше фантастична тенис кариера, през която прекара цели

...
Каролине Вожняцки имаше фантастична тенис кариера, през която прекара цели
Коментари Харесай

Семейство от 4: Каролине Вожняцки е бременна с второто си дете

Каролине Вожняцки имаше фантастична тенис кариера, през която прекара цели 71 седмици на върха в международната класация, трансформирайки се в първата скандинавка оглавявала подреждането на WTA. Датчанката обаче дълго време се разминаваше със спечелването на купа от Големия шлем, само че въпреки всичко сбъдна своята огромна фантазия, откакто победи на Аустрелиън Оупън през 2018-та година. Именно Мелбърн беше мястото, на което Вожняцки приключи своята кариера. Бившата номер едно го стори пред две години, отстъпвайки от Онс Жабер в третия кръг на шампионата.

Професионалният спорт наподобява не липсва на Каролине и тя не дава никакви признаци за завръщане на корта. Скандинавката се радва на фамилния си живот с някогашния баскетболист Дейвид Лий, а щастливата двойка се снабди с щерка през предишния юни, когато на бял свят се появи дребната Оливия.

Вчера пък датчанката разгласи радостната вест, че нейното семейство ще се разшири с още един член. Тенисистката разгласява кадър, на който държи фотография от към този момент миналия ултрзвук и не скри какъв брой е щастлива от обстоятелството, че ще става майка за повторно.

Ready for round 2
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР