Каролина Уилямс от Брентууд, Тенеси написва близо 10 есета като

...
Каролина Уилямс от Брентууд, Тенеси написва близо 10 есета като
Коментари Харесай

Уникална история! Тя написа есе за пицария и я приеха в...

Каролина Уилямс от Брентууд, Тенеси написва близо 10 есета като част от кандидатстването си в влиятелния Йейлски университет, написа profit.bg.

Едно от тях по тематиката „ Какво обичаш да правиш “ било за известната в Съединени американски щати верига пицарии Papa John's. " Аз боготворя да поръчвам пица от Papa John, " споделя Уилямс пред ABC News. " Това бе първата ми мисъл, когато видях тематиката на есето. "

Есето, в което тя разказва по какъв начин поръчването на пица я карало да се усеща самостоятелна като дете, било малко рисковано, признава тя, само че пък направило много съществено усещане на комисията по приема в Йейлския университет, в който биват одобрявани едвам към 6% от кандидатстващите.

Престижният университет от Бръшляновата лига освен приема Уилямс през март, само че от отдела по приема се свързват с нея особено по отношение на есето й. " Също като обожател на пицата аз се смях мощно (след това поръчах пица), откакто прочетох есето ви, " написа един от членовете на приемната комисията в писмо до Уилямс.

" Мисля, че вашето есе изпъкваше, тъй като бе доста същинско, " се казвало още в писмото, споделя Уилямс пред ABC.

Въпреки че отпразнува приемането си в Йейлския университет с поръчка на пица от Papa John's, Уилямс, която е първият член на семейството си, който ще учи в университет,в последна сметка избира Университета Оубърн.

" Обичам Юга и ми харесва университетския дух в този университет, " споделя тя пред ABC. Освен това в кампуса на Университета Оубърн има заведение Papa John's.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР