Каролайн Ахерн беше национално съкровище, обичано от мнозина - но

...
Каролайн Ахерн беше национално съкровище, обичано от мнозина - но
Коментари Харесай

Любовният живот на Каролайн Ахърн от горчивата раздяла на Питър Хук до трагичната причина, поради която никога не е имала деца

Каролайн Ахерн беше национално богатство, обичано от мнозина - само че за жалост тя в никакъв случай не откри трайна сантиментална обич.

Комедийната легенда се напомня довечера в нов филм на BBC Two, Кралицата на комедията, който чества нейния живот и завещание. Чува се с хора, които са били близки до нея, в това число писателя и артиста Крейг Кеш.

Гласовата звезда на Gogglebox, който Каролайн помоли да поеме нейната роля, до момента в който се бореше с рака, сподели, че усеща „ наличието “ на своя починал другар, когато записва за шоуто на Channel 4, и разказва работата като " подарък, който тя ми остави ". Двойката работи дружно и върху „ Семейство Ройл “, което беше излъчено за първи път преди 25 години.

Също по този начин изминаха 22 години, откогато Каролайн се отдръпна от светлината на прожекторите и седем години, откогато трагично умря на 52-годишна възраст от рак на белия дроб. Най-известна с облика си госпожа Мъртън и ролята си на Дениз в ситкома на BBC, Каролайн разсмиваше и радваше хора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР