Карнавалът в Рио де Жанейро догодина ще се проведе без

...
Карнавалът в Рио де Жанейро догодина ще се проведе без
Коментари Харесай

Карнавалът в Рио де Жанейро през 2022 г.: Без санитарни ограничения

Карнавалът в Рио де Жанейро следващата година ще се организира без санитарни и епидемиологични ограничавания, разкрива кметът на метрополиса Едуардо Паес в изявление за вестник Globo.

" Единственото, в което можем да сме сигурни, е, че продължаваме да имунизираме всички, след което животът ще се възстановява. Кой ще съблюдава дистанцията на карнавала? Аз ще бъда първият извършител ", съобщи Паес.
 Отмениха карнавала в Рио де Жанейро Отмениха карнавала в Рио де Жанейро
Тазгодишният карнавал в Рио де Жанейро е анулиран поради пандемията от ковид, заяви през днешния ден кметът на мегаполиса Едуарду Паеш. Неза...

Миналата седмица, както напомня изданието, в града се организираха тестови събития с наличието на доста хора: футболни мачове, празненства и представления, а наложителните условия за участниците бяха имунизация против ковид и показване на негативен тест за ковид. 

В този случай посетителите трябваше да употребяват и маски. Според кмета публиката се е държала отговорно и упованията на префектурата бяха оправдани. " Доколкото мога да кажа, хората са подготвени да сътрудничат. Сега ще се отворим, ще се върнем към естествения живот ", добави Паес.

В края на август управляващите на Рио де Жанейро взеха решение да лимитират достъпа на тези, които не са имунизирани против коронавирусна зараза, до туристически атракции, музеи, галерии, изложения, аквариуми, увеселителни паркове и атракции, водни паркове.

Освен това, без най-малко една доза ваксина от 15 септември, не може да се посещават спортни клубове, фитнес зали, басейни, олимпийски обекти, игрища, театри и кина, игри и концертни зали, циркове, ледени пързалки, както и позволени занимания и бизнес събития. Търговските центрове, магазините и заведенията за публично хранене не престават да одобряват гости без никакви ограничавания.
 В Рио де Жанейро излязоха по улиците да танцуват, макар пандемията В Рио де Жанейро излязоха по улиците да танцуват, макар пандемията
Десетки поданици на Рио де Жанейро излязоха по улиците, с цел да танцуват и пеят на спонтанни празненства. Властите на щата Рио де Жанейро з...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР