Кармата на Водолей не им изпраща твърде много изпитания в

...
Кармата на Водолей не им изпраща твърде много изпитания в
Коментари Харесай

Кармата на Воделей - този знак ще бъде неразривно свързан с любовта и понятието за справедливост

Кармата на Водолей не им изпраща прекалено много тествания в настоящия живот, само че все пак би трябвало да поработят върху себе си. Животът на човек, роден под този знак ще бъде неразривно обвързван с любовта, връзките и понятието за правдивост.

В предходното си преобразяване Водолеят интензивно се е интересувал от правилата на тъждество и справедливостта и в този живот ще му бъде предоставена независимост на изложение на своите възгледи, без да бъде лимитиран от никакви рамки. Но в това време той ще би трябвало да работи върху вътрешния си свят, с цел да стане по-толерантен към хората към себе си.

Съдбата на подобен човек може да бъде доста щастлива, само че в случай че развие възприятие за правдивост и насочи силата си към битката против злото, а не към положителното. Като цяло животът на Водолея ще се развие добре, в случай че осъзнае, че е належащо да работи в интерес на личното си семейство, близки хора и в полза на цялото човечество.

Водолеят е знак на универсалната обич. Ако човек, роден под неговото застъпничество, изпитва същински усеща и вижда същинската хубост на душата на обичания човек, той схваща към какво в действителност би трябвало да се стреми в този живот.

Съдбата подарява Водолей с изострен разум и дарба да мисли креативен, само че те постоянно преследват идеалистични вярвания. Когато хората не дават отговор на упованията им, те са доста смутени и стартират да виждат несъществуващи конспирации против себе си на всички места.

Този знак би трябвало да осъзнае, че никой не е задължен да работи, както той смята за вярно и че има доста разнообразни способи за самоизразяване. Водолей би трябвало да се научи да следи другите хора, да не се нервира от несъвършеното им държание и постоянно да вижда по нещо положително в дейностите им.

Понякога вярата в личната им уникалност ги кара да търсят усамотение, да заобикалят другите хора, с цел да се защищават от външния свят и не разрешават на никого да се доближава до тях. Те би трябвало да преодолеят това и да се научат да бъдат отворени, да оказват помощ на другите хора - единствено тогава ще отработят кармичните си задължения.

Водолеят ще би трябвало да осъзнае, че е належащо да поддържа естествени връзки с другите, даже и да има вяра, че е преди тях в процеса си на развиване. Той би трябвало да разбере, че макар, че мнозина да не споделят неговата позиция, нужно е да покаже почитание, тъй като всеки се развива и усъвършенства с друг ритъм.

Важно е Водолея да се научи да приказва на езика на възприятията, а освен на интелекта, тъй като това е, което може да обогати вътрешния му свят и да го приближи до осъществяването на житейската му цел.

Водолеят е мощно усложнен от вътрешната си непримиримост и е неотложно да се бори с нея.

Още една кармична задача на Водолея е да приемете света подобен, какъвто е, да се научи да вижда необикновеното в рутинните неща и да спре да акцентира разликата сред себе си и другите хора. Едва тогава животът му ще бъде спокоен и съразмерен.

Кармично този знак нормално се свързва с приятелите. Понякога тези хора ще му оказват помощ, от време на време ще му пречат, само че тяхното държание фактически ще помогне на Водолей да научи значимите житейски уроци.

Родова карма представителите на този знак нямат, тъй като тяхната съществена цел е свободата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР