Кармата е законът за причината и следствието, който действа в

...
Кармата е законът за причината и следствието, който действа в
Коментари Харесай

Как да разбера каква е кармичната ми задача в този живот

Кармата е законът за повода и следствието, който работи в живота на всеки човек. Но по какъв начин да разберете каква e кармичната ви задача в този живот? Според астрологията датата на раждане може да помогне да разкриете тайните на вашата карма.

Кармична задача по дата на раждане

За родените на 1, 10, 19 или 28 число съществена кармична задача е намирането на баланс сред духовността и материалния свят. Трябва да развивате духовни качества, само че не забравяйте за земните потребности.

Хората, родени на 2, 11, 20 или 29 число, би трябвало да се научат да бъдат търпеливи и да простят. Вашата карма е да намерите естетика в връзките с хората към вас.

Родените на 3, 12, 21 или 30 число имат задачата да развиват информационни умения. Трябва да се научите по какъв начин дейно да поддържате връзка със заобикалящата ви среда и да можете да предавате мислите си на хората.

Хората, родени на 4, 13, 22 или 31 число би трябвало да се научат да ръководят страстите си. Вашата карма е да съумеете да контролирате възприятията си и да не им позволявате да ви преобладават.

За родените на 5, 14 или 23 число главната кармична задача е да намерят своето място в живота. Трябва да се научите да вземате решения и да не се страхувате от смяна.

 Карма

Хората, родени на 6, 15 или 24 число би трябвало да развият възприятие за отговорност и угриженост към другите. Вашата карма е да се научите да обичате и да се грижите за другите.

Родените на 7, 16 или 25 число имат за задача да развият интуитивните си качества. Трябва да се научите да слушате вътрешния си глас и да се доверявате на интуицията си.

Хората, родени на 8, 17 или 26 число, би трябвало да се научат да ръководят силата си и да я употребяват за реализиране на задачите си. Вашата карма е да се научите да контролирате виталната си сила и да я насочвате в вярната посока.

За родените на 9, 18 или 27 число главната кармична задача е да намерят естетика сред своите стремежи и потребностите на другите хора. Трябва да се научите да обичате и приемате себе си такива, каквито сте, и да не забравяте за възприятията на другите хора.

Защо е значимо да знаете своята кармична задача

Познаването на нашата кармична задача ни оказва помощ да намерим по-дълбок смисъл в живота си. Позволява ни да разберем какви уроци би трябвало да научим, какви спънки да преодолеем и какви гении и качества да развием. Познаването на нашата кармична задача ни дава цел, която става основа за нашето личностно израстване и себепознание.

 Съдба

Кармата е законът за повода и следствието, който гласи, че нашите дейности в предишното и сегашното въздействат на нашето бъдеще. Познаването на нашата кармична задача ни разрешава да разпознаем връзката сред нашите дейности и следствията, пред които сме изправени. Това ни разрешава да се учим от грешките си, да преодоляваме рестриктивните мерки и да напредваме по пътя към духовното прояснение.

По този метод разбирането на вашата кармична задача въз основа на вашата дата на раждане може да ви помогне да се развиете и да постигнете триумф в живота. Но не забравяйте, че постоянно можете да измененията кармата си, в случай че работите върху себе си и своите качества.

Вижте също:

- Кармичните числа;

- Изкупуване на кармичен дълг;

- Кармичен брак;

- Освобождаване от неприятна карма;

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР