Карлос Сайнц отхвърли твърденията, че Ферари са в криза след

...
Карлос Сайнц отхвърли твърденията, че Ферари са в криза след
Коментари Харесай

Сайнц не смята, че има криза във Ферари

Карлос Сайнц отхвърли изказванията, че Ферари са в рецесия след неприятното начало на сезон 2023 във Формула 1. Испанецът даже разясни, че тези, които вършат тези изказвания желаят да “дестабилизират ” тима.

В първите две надпревари водачите на Ферари водят борба с Мерцедес с цел да са третият най-бърз отбор и не могат да доближат темпото на Ред Бул и Астън Мартин. Отделно от това, в Скудерията имат проблеми и с надеждността, като Шарл Леклер отпадна в Бахрейн поради щета, а в Саудитска Арабия започва с 10 места обратно поради промяна на съставни елементи по задвижващата му система, които надвишават позволената за сезона численост.

“Положението на отбора е доста по-добро, в сравнение с наподобяват нещата в новините - изясни Сайнц. - Вижте какво стана в Бахрейн и Саудитска Арабия и какъв брой доста клюки се появиха, като че ли ние сме затрупани с проблеми. Но мога да ви кажа, ние знаем, че би трябвало да подобрим представянето си, знаем по какъв начин да стане това и имаме ясни цели в кратковременен, средносрочен и дълготраен проект. ”
 Сайнц сподели коя е била огромната неточност на Ферари в Джеда Сайнц сподели коя е била огромната неточност на Ферари в Джеда
След това Сайнц обърна внимание на тези, които желаят да дестабилизират Ферари.
 Ферари няма да прави Б-версия на SF-23 Ферари няма да прави Б-версия на SF-23
“Всъщност съм доста сюрпризиран по какъв начин някои хора в Италия се пробват да дестабилизират тима, като някои от тях настояват, че сме в рецесия. Невъзможно е да се реши представянето ни от едно съревнование. ”
 Леклер още веднъж предизвести Ферари Леклер още веднъж предизвести Ферари
Испанецът още веднъж изясни, че най-разочаровани са хората в екипа на Скудерията, защото са се надявали отборът да е действителен противник на Ред Бул през този сезон.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР