Карлос Насар - европейски шампион за мъже в категория до

...
Карлос Насар - европейски шампион за мъже в категория до
Коментари Харесай

Карлос Насар: ЦСКА печели любовта бързо

Карлос Насар - европейски първенец за мъже в категория до 89 кг от Евро 2024 по повдигане на тежести в София, показа забавни неща за любовта си към ЦСКА.

" ЦСКА е в действителност тим с история, тим с персони, тим с образци. От дете съм разпален почитател на този тим и в действителност се надявам още веднъж да доближи висините, които е достигал преди.

Това е тим, който в действителност заслужава почитание и печели любовта ти бързо.

Ходил съм на в действителност доста мачове. Първият мач, който посетих беше преди може би 7-8 години, само че нямам спомен, който тъкмо беше.

Всеки един мач на ЦСКА е паметен. Толкова сплотена аудитория има, толкоз играчите да обичат и да желаят да създадат тима си първенец... всеки един мач е наслаждение. Аз обичам да виждам моя тим.

Не съм набелязал даден мач, на който желая да отида в идващите месеци, само че на който мога сигурно ще отида стига всекидневието ми да го разреши.

Имаше в този момент известни промени в ЦСКА. Надявам се те да са за добре. Моето предпочитание е ЦСКА да бъде първенец. Знам, че го можем. Това си ми е вярата - да бъдем първенци. Това е спорт и всичко може да се случи. Както се споделя: " Очаквай непредвиденото ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР