Карлос Алкарас победи с 6:3, 7:5 своя испански сънародник Роберто

...
Карлос Алкарас победи с 6:3, 7:5 своя испански сънародник Роберто
Коментари Харесай

Карлос Алкарас продължава защитата на титлата на турнира в Барселона

Карлос Алкарас победи с 6:3, 7:5 своя испански съотечественик Роберто Баутиста Агут и се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис от сериите " Мастърс " в Барселона с награден фонд 2,8 милиона евро. Шампионът от предишния сезон изоставаше с пробив и 2:3 в първата част, само че по-късно завоюва идващите шест гейма и напълно контролираше дуела, траял близо два часа.

19-годишният водач в главната скица в Барселона има 9 победи и единствено 1 проваляне в мачовете против испанските си противници.

В идващия кръг Алкарас ще се изправи против Алехандро Давидович Фокина, който е подложен под номер 10 на шампионата в Каталуня.

" Условията за игра не бяха по никакъв начин лесни. Трябваше да се приспособявам към вятъра. Роберто е в действителност добър тенисист, който се показва солидно. Трябваше да бъда напълно концентриран от самото начало и да употребявам всеки един късмет, който се откри пред мен ", съобщи Карлос Алкарас след края на мача.

Франсиско Черундоло се наложи със 7:6 (3), 6:3 против третия подложен Каспер Рууд (Норвегия). На четвъртфиналите аржентинецът, който е номер 15 в схемата, ще играе против Даниъл Еванс. Британецът в профил отстрани Карен Хачанов (Русия) след 6:3, 6:2.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР