Карлос Алкарас кацна в Мелбърн в неделя вечерта и се

...
Карлос Алкарас кацна в Мелбърн в неделя вечерта и се
Коментари Харесай

Обратно на австралийска земя: Алкарас кацна в Мелбърн и проведе първа тренировка

Карлос Алкарас кацна в Мелбърн в неделя вечерта и се настани в 5-звездния хотел Crown Towers. През днешния ден, испанецът направи и първа подготовка на австралийска земя, като сътрудник му бе Каспър Рууд. Това стана ясно от няколко фотоси, оповестени в обществените мрежи на Аустрелиън Оупън.

Тренировката сред двамата се организира на закрито, поради дъжда, който не стопира да вали в най-големия град на Зеления континент. Благодарение на неприятните метеорологични условия, квалификациите от първия ден бяха анулирани за на следващия ден.

Това ще бъде първи шампионат за международния номер две през новия сезон, като той реши да не взема присъединяване в подготвителните съревнования преди Откритото състезание на Австралия. За последно, Алкарас игра в Мелбърн през 2022-ра година, когато загуби в трети кръг от Матео Беретини след 5-сетов трилър. Миналата година, испанецът пропусна шампионатите в Австралия заради травма в крайници, която за злощастие получи в подготовката си преди сезона. 

Първият шампионат от Големия Шлем за годината започва на 14-ти януари, като Алкарас ще се опита да завоюва трета купа от тази категория, откакто победи на Уимбълдън през 2023-та година и Откритото състезание на Съединени американски щати през 2022-ра.

Kicking off in Melbourne with Carlitos
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР